Рубрики: Новини
04.09.2024 21:59

Були сімʼєю, але розійшлися, як в морі кораблі: Данилко розповів про жінку, з якою жив майже 10 років

Андрій Данилко розповів про особливу жінку в його житті, з якою він жив близько 10 років разом. Їхні узи були достатньо міцними, але дещо пішло не так.
Поділитися

Андрій Данилко відноситься до тих зірок, які щосили намагаються відділити публічне від особистого. І йому вдавалося це багато років. Можна сказати, що в період з дев’яностих до кінця двотисячних в нього не було особливих проблем з репутацією.

І це попри те, що на російському ринку він проживав абсолютно інші речі. Але навіть при серйозному ставлення до свого оточення, повністю відокремитися та ізолюватися у жодного артиста не виходить. А отже інформація рано чи пізно починає просочуватися до преси через людей, які переслідують власні інтереси.

Андрій Данилко розповів, як посварився з рідною сестрою

Андрій Данилко розповів, як посварився з рідною сестрою

Так колись стало відомо про рідну сестру Андрія Галину. Вона займає особливу позицію в його біографії. Жінка старша за свого брата на 10 років, а народилася від іншого батька.

В якийсь момент її здоров’я погіршилося, а вона звинуватила рідного брата у злочині. Коли журналісти збіглися заради коментарів від сім’ї артиста, його матір повідомила, що старша спадкоємиця почувається недобре. Звинувачення виявилися хибними, але це назавжди поставило крест на його стосунках з рідною сестрою. Вони не спілкувалися багато років. І власне, їхні дороги перетнулися лише після смерті матері. Заради неї брат та сестра вирішили хоча б не перебувати у конфлікті.

На даний момент вони не близькі. Але вони змогли забути старі образи та рухатися далі. Як розповідала покійна матір Андрія Данилка, Галині було непросто в дитинстві, і тому вона ставилася до своєї дочки поблажливо.

Андрій Данилко вже рано вилетів з гнізда, ще з юності зацікавився сценою та почав її підкорювати, і майже не знаходився вдома. Догляд за матір’ю також організовувала Галина. Андрій Данилко в свою чергу часто приїжджав в гості як додому, так і в будинок, куди згодом переїхала його мама.

Односельчани навіть говорили, що нібито у зірки є діти — двоє синів. Але так само деякі з жителів запевняли, що все це вигадки, і ніяких спадкоємців у артиста немає.