Рубрики: Новини
07.09.2024 12:02

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.
Поділитися

Відомий український шоумен Володимир Остапчук не так давно одружився в третє. Наразі, його молода обраниця Катерина Полтавська перебуває у особливому для всіх жінок стані – вона вагітна. Й поки, жінка чекає на появу своєї першої дитини, вона вирішила зізнатися, чи підтримує стосунки з дітьми чоловіка від першого шлюбу.

Як відомо, перша дружина Остапчука Олена Войченко, після початку повномасштабного вторгнення вирішила забрати дітей та залишити Україну. Зараз жінка проживає в Канаді. Досить велика відстань перешкоджає особистому спілкуванню шоумена та його дітям, проте вони спілкуються через інтернет.

Катерина Полтавська зізналася, чи спілкується з дітьми Остапчука

Як зазначає Катерина у своєму Instagram, Вова зв’язується з малечею кожен тиждень. А ось вона поки утримується від спілкування з дітьми коханого. За словами блогерки, вони ще не знайомі особисто, тому з’являтися під час родинних відеодзвінків вважає дивним.

“Вова спілкується кожного тижня, а я з ними не знайома, тому це буде дивно, якщо якась тьотя буде їм телефонувати й про щось запитувати”, – поділилася Полтавська.

Проте, у майбутньому вона планує познайомитися Емілією та Еваном. Щобільше, вона хоче спілкуватися з ними, звісно, якщо колишня Остапчука не буде проти. Цікаво, що зараз жінка не хоче проявляти увагу до малечі, для неї це дивно, а ось після народження сина, раптово з’явитися в житті дітей та ошелешити їх появою братика – це норма.

“Коли познайомимося та коли вони дізнаються про малого, тоді будемо спілкуватися, якщо їх мама дозволить”, – написала Катерина.

Катерина Полтавська зізналася, чи спілкується з дітьми Остапчука

Нагадаємо, нещодавно Катерина заявила, що залишає публічний простір на час своєї вагітності. Жінка не вивозить хейту, тому вирішила відсторонити свою психіку від критики користувачів мережі.