“Мені набридло”: вагітна 24-річна дружина Володимира Остапчука Катя Полтавська вирішила з усім покінчити

Публічною дружиною вагітна кохана відомого телеведучого і шоумена Володимира Остапчука змогла протриматися недовго. Катерина Остапчук заявила, що буде далі.

Ранкова новина і заява, яка “сколихнула” всіх прихильників і підписників Катерини Остапчук — дружини відомого ведучого і шоумена Володимира Остапчука, засмутила багатьох. Вона заявила, що “йде” з публічного життя і покидає інформаційний простір соціальних мереж аж до самих пологів. А можливо і “до” – після пологів. Про все це Катерина Остапчук повідомила сьогодні зранку, 4 вересня, в своїй stories у соцмережі Instagram.

За її словами, вона не знає, що має бути в голові в людей, щоб писати погані і не гарні речі вагітній жінці. У цьому контексті вона мала на увазі себе, що саме їй пишуть “брудні” речі, до того ж, абсолютно незнайомі і невідомі їй люди. І їй набридло бути “грушею для биття” і щоб бути в нормальному стані, їй потрібно забути про публічність. Катерина Остапчук вважає, що їй не потрібно бути публічною.

“Це найменше, що я можу зробити для себе і своєї дитини”, – пояснила свою позицію, вибір і подальші дії Катерина Остапчук.

Крім цього, вона додала, що цей вересень вона ще по буде в соціальних мережах, оскільки має викуплений контент (рекламу, яку повинна розмістити). Катерина Остапчук підкреслила, що можливо авторка коментаря, яка написала їй, що вона дитина, є права. Оскільки, вона по-дитячому хоче жити в світі добрих людей.

Дружина Володимира Остапчука покидає публічне життя через хейт

“Надам собі право лишатися собою. Бути дитиною і вірити в світле”, – підкреслила третя дружина Володимира Остапчука.

На останок Катерина Остапчук додала, що всі інші люди нехай залишаються дорослими, а не як вона, дитиною. І нехай вони бачать тільки зло й керуються злим. Але вона цього робити не буде. Чимало людей, які щиро люблять Катю Полтавську, у тому числі і видання “Сенсація”, будуть сумувати за її stories.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.