Рубрики: Новини
07.09.2024 21:31

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.
Поділитися

Інтерв’ю колишньої дружини Дзідзьо Славії набрало чимало переглядів. Однією з причин було не бажання Михайла вносити особисте життя на публіку. Відповідно, фанати майже нічого не знали про його сім’ю і не здогадувалися, що відбувається.

Хіба що після зізнання славі фанати обговорювали їхні можливе розлучення. Адже це було найбільш логічним висновком. Навряд виконавець пробачив би своїй коханій усе почуте.

Slavia розповіла, чому не захотіла вінчатися з Dzidzio

Пізніше він заговорив про розставання на всю країну. Славія зізналася, що дізналася про розрив з його коментаря Катерині Осадчій. Ольга Цибульська на той момент підтримала свого кума і також висловилася на рахунок Славії. Тоді конфлікт між ними досяг свого апогею. Але незабаром зійшов нанівець. Пара розійшлася, майно не ділила. У якості відступних Славія отримала розкішну квартиру.

Після цього вона дала додатковий інтерв’ю, в якому зробила декілька приміток. Зокрема, вона згадала, що мала шанс не вийти заміж за Михайла. Мовляв, все складалося наче проти. Окрім того, вона пізніше відмовилася від вінчання. Вони збиралися взяти церковний шлюб, але в якийсь момент Ярослава вирішила, що необхідно відтягнути цей момент. Врешті-решт, ніякого вінчання не відбулося.

З класичним весіллям також стався казус. Славія хотіла прикрасити стіл хвойними рослинами і через це витратила забагато часу та запізнилася на власне свято. Втім, разом пара була майже 20 років, починаючи з юності і до 2021-го.

Музичну кар’єру вони розпочинали разом, але згодом стало зрозуміло, що їхні дороги мають розійтися. Далі Михайло у цьому питанні допомагав Кузьма Скрябін. Ярослава вже стала домогосподаркою, і хоча хотіла дітей та музичну кар’єру, не змогла реалізувати жодна з цих бажань. Довелося публіці пояснювати і цей момент. Пізніше Славія зізналася, що вони з Михайлом ніколи не говорили про дітей, і вона зробила висновок про його небажання стати батьком через мовчання чоловіка.