“Будьте обережні”: 39-річна Слава Камінська повідомила діагноз доньки після її появи у лікарняній палаті

Відома українська виконавиця Слава Камінська зізналася, що сталося з її 8-річною донькою Лаурою. Співачка заспокоїла шанувальників та розповіла в чому справа.

Українська співачка, дизайнерка та блогерка Слава Камінська намагається ділитися деталями свого життя з користувачами мережі. Звісно, все, що відбувається навколо неї вона не показує, проте вирішила розповісти про раптову хворобу доньки, аби застерегти інших від цього недугу.

Нещодавно, своєму Instagram, жінка показала 8-річну донечку Лауру в лікарняній палаті. Й хоча, фото відразу викликало ажіотаж та інтерес у підписників, співачка не тала пояснювати причини госпіталізації. І тільки, коли Лаурі стало трохи легше, жінка повідомила, чому її донька опинилася у лікарні.

Слава Камінська розповіла про хворобу 8-річної доньки
Слава Камінська розповіла про хворобу 8-річної доньки

За словами Слави, Лаурі діагностувати пневмонію. Лікарі пояснили, що наразі є окремий штамп вірусу, який викликає цю хворобу. Пневмонія – це хвороба, що при неналежному лікуванні маже мати багато ускладнень та заподіяти організму немалу шкоду. Тому, артистка закликала всіх бути обачними та слідкувати за своїм самопочуттям.

“Пневмонія – жахлива річ. Будьте обережні. Тепер є якийсь вірус, який викликає пневмонію. Слава Богу, Лаура одужає, нас виписали з лікарні і ми вдома приймаємо антибіотики”, – написала Слава.

Слава Камінська розповіла про хворобу 8-річної доньки
Слава Камінська розповіла про хворобу 8-річної доньки

Наразі, Лаурі легше. Її виписали з лікарні, але дівчинка продовжує лікуватися вдома. Підписники поспішили підтримати мати та доньку й побажати скорішого одужання. Крім того, вони поділилися своїми історіями.

“Мій чоловік приніс вірус з роботи, заразив усіх (мене і 3 дітей) і найгірше, кашель не зупинити! Мазала ментоловою мазью, антибіотики мають сильний вплив на для імунітет! Бережіть дітей!”, “Одужуй скоріше, лапочка. Той самий вірус є і в Канаді”, “У нас теж було в Німеччині. Але все вже добре! Одужуй скоріше”, – написали під дописом користувачі мережі.

Схожі статті

Перспективний 66-річний підліток: Павло Зібров приготувався до незвичного святкування свого дня народження

Бажання бути в трендах властиво будь-якій зірці. Ось і 66-річний Павло Зібров вирішив не ігнорувати актуальні тенденції та оновити власний репертуар піснею, яка точно звучатиме із тисяч пристроїв.

“Ор стояв до Борисполя”: травесті-діва Монро розповіла про те, що її сусіди не соромляться робити публічно

Сучасному суспільству часто намагаються донести ідею доброти та рівності серед усіх. Але такі заклики часто залишаються без уваги. Натомість люди проявляють грубість, свідком якої стала і діва Монро.

“Я нікому не платила”: Ірина Пруднікова із “МастерШеф-13” розповіла, чому не має власного ресторану

Взяти участь у "МастерШеф" мріють мільйони українців. Але дехто навіть після купи спроб не може здійснити мрію. Ірина Пруднікова розповіла про те, кому їй довелося дати грошей, щоб опинитися на шоу.