Рубрики: Новини
09.09.2024 15:58

Дружина Григорія Решетніка отримала розкішний подарунок від володарки золотого м’яча: буде як Мерилін Монро

Христина Решетнік, яка є дружиною ведучого шоу "Холостяк" Григорія Решетніка, отримала подарунок від знаменитої тенісистки Марти Костюк. Це неймовірна біла маленька сукня!
Поділитися

Дружина відомого і незмінного ведучого романтичного шоу-побачень “Холостяк” Григорія Решетніка, Христина Решетнік, показала, як вона виглядає у маленькій білій сукні. Зазвичай у кожної жінки в шафі має бути маленька чорна сукня, але у дружини такого ведучого є ще й біла! Свої нові світлини в новому образі Христина Решетнік виклала в своїй stories у соцмережі Instagram.

Насправді цю сукню Христині Решетнік подарувала відома українська тенісистка, яка є володаркою золотого м’яча, Марта Костюк. Легендарна спортсменка також є переможницею “Відкритого чемпіонату Австралії 2017 року” і “Відкритого чемпіонату США 2017 року”. Христині Решетнік пощастило з нею познайомитися і навіть побувати в неї на весіллі і побачити її у весільній сукні.

“Марта Костюк чудова дівчина, справжня красуня, яка надихає багатьох і мене в тому числі”, – повідомила дружина шоумена Григорія Решетніка.

Дружина Григорія Решетніка розповіла, як знаменитість подарувала їй сукню

Сюрприз у вигляді маленької білої сукні Христина Решетнік отримала просто у подарунок. Чи саме в цій сукні вона була в тенісистки на весіллі, чи ні, невідомо. Побачити дружину Григорія Решетніка в такій маленькій сукні, яка з одного боку схожа на вечірню, з іншого, у ній можна і в теніс грати, це також для всіх сюрприз! Сукня настільки коротка, що має спеціальну білизну в якості маленьких шортів. Ну так, для “страховки”, якщо випадково вітер подує, або занадто “закружляти” з кимось в танці. Тому, можна не перейматися щодо того, що щось комусь буде видно.

Перед сукні — закритий. Бюстьє максимально обережно прикрите, але має і гарний обережний виріз, а позаду — глибокий виріз на спині, який розділяє сукню ніби на топ і спідницю. Все, як люблять тенісистки! Насамперед, Христині Решетнік цей стиль і образ дуже сильно пасує. Вона виглядає, як ніби Мерилін Монро у своїй відомій білій сукні. Але в Христини Решетнік вбрання коротке.