Рубрики: Новини
11.09.2024 14:08

Ольга Мартиновська розповіла про любов, якої вона зреклася і сильно пошкодувала: “Бігти за вітром хотіла”

Суддя "МастерШеф" Ольга Мартиновська розповіла про любов, якої вона зреклася, але не змогла відпустити. Про кого зірка згадує роками і ніяк не забуває.
Поділитися

Ольга Мартиновська працює на телебаченні більше 10 років. Безумовно, вона прекрасно реалізувалася як шеф-кухар, телевізійник, медійна особистість. Кількість її підписників та фанатів постійно збільшується, книгу купляють, журналісти беруть в неї інтерв’ю, завжди є можливість не тільки заробити, але і привернути увагу публіки до актуальних проблем і допомогти тим, хто в цьому має потребу.

Оточення також змінилося: Ольга постійно знаходиться серед знаменитостей та впливових особистостей. Зірка реалізувалася так само і як матір: в неї зростає прекрасна дівчинка Віра, яка зараз проходить етап, коли усьому необхідно вчитися, що часом може бути непросто для дитини.

Ольга Мартиновська розповіла, про що шкодує найбільше у житті

Ольга Мартиновська розповіла, про що шкодує найбільше у житті

У зв’язку з цим Ольга опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зізнання про свою любов та захоплення, яке вона зрадила, і про що потім сильно шкодувала. Виявляється, колись зірка вчилася грати на фортепіано, досягла певного рівня, але потім так мріяла про свободу та активність, що загубила цей талант.

Врешті-решт, вона почала згадувати свого дідуся, який напряму пов’язаний з образом фортепіано для неї, а також ті неймовірні відчуття, які дарує гра.

Зірка визнала, що дуже хотілаб повернутися до музики, але навички вона втратила. Хіба що, любов до інструменту в серці не тільки змогла зберегти, попри певні протиріччя у бажаннях, але навіть зростити.

Допис вона супроводила неймовірно красивими відео, яке було зняте на природі. Як висновок, Ольга порадила вчитися, і вчитися багато, адже усе це надалі допомагає по життю, і не тільки у професійному полі. Як виявилося, деякі речі необхідно залишити для душі.