Рубрики: Новини
12.09.2024 16:57

Суддя “МастерШеф” почав носити картату сумку з ринку: Ектор Хіменес-Браво приміряв образ селянина

Улюбленець багатьох українців колумбійський шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво поїхав у село, де повністю змінив свій імідж. Таким суддю проєкту "МастерШеф" ще не бачили.
Поділитися

Всім відомий суддя проєкту “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво, який є канадським та українським кухарем колумбійського походження, здивував своїм новим образом. Він подався у справжнє “закинуте” українське село. І там почав робити світлини з яких можна зробити лише один висновок: час зупинився 30 років тому, а про подальший розвиток ніхто і нічого не чув.

Хоча українці нині будують шикарні котеджі у найвіддаленіших селах, Ектору вдалося знайти приватний сектор із туалетом в дворі, справжньою мітлою, картатою сумкою з ринку та солом’яним капелюхом. Про всі свої пригоди в селі і свій новий образ-селянина Ектор Хіменес-Браво розповів на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

За його словами, це був “перший” раз у його житті. Він відчував, як все оживає в його організмі. Саме так він описав усі свої пригоди в селі. Побував Ектор і в сільському магазині. Там він шукав необхідні йому різноманітні спеції. Місцева продавчиня просто оніміла і вся заціпеніла, коли він зайшов у магазин. Свої пригоди тут відомий шеф-кухар описав, як: “Я в селі не просто так. Ревізор Браво у сільському магазині”. Взагалі Ектор повідомив, що перебуваючи в селі він дуже добре задумався над життям.

Ектор Хіменес-Браво показав, як йому пасує картата сумка і капелюх з соломи

Для фотосессії у селі Ектор Хіменес-Браво обрав дуже цікавий обрав. Капелюх із соломи, стару кофту з обрізаними рукавами. А ще прості шорти, брудні і обшарпані осінні черевики та картату сумку. Йому дійсно вдалося перетворитися на звичайного сільського чоловіка, якому нічого не потрібно в цьому житті і який особливо ні за що не переймається. Кофта, яку одягнув Ектор ще й була розірвана. За те на ній є великий надпис: “Gucci”.

Новий образ Ектора вже оцінили і його фанати та підписники в мережах. Насамперед, вони почали уявляти, як Ектор у сільському магазині шукає авокадо, в’ялені томати, кінзу. Ще вони фантазують, що скоріше всього, продавчиня в такому б магазині відповіла б йому наступне: “Бери цибулю, оселедця і іди проспись”.