Рубрики: Новини
13.09.2024 22:20

Мільйонер і екс-чоловік Каті Великої з “МастерШеф” нарешті показав, чим займався в пустелі США

У пустелі мільйонер спав у наметі з кількома людьми, їздив на триколісному велосипеді і загубив важливі ключі. Андрій Великій розповів враження від "Burning Man".
Поділитися

Багатій Андрій Великий, який володіє мільйонами та є успішним спеціалістом у галузі IT-технологій, а ще інвестицій, опублікував своє фото з дуже крутого заходу. Мова іде про одну з найцікавіших подій світу “Burning Man”. Це восьмиденна поїздка в пустелю Блек-Рок, яка розташована в США у штаті Невада. Цей захід проводять кожного року. Його початок завжди випадає в останній понеділок серпня. “Burning Man” — масштабна подія незалежного мистецтва під час якої збираються найрізноманітніші люди.

З України на цьому заході був Андрій Великий. І лише сьогодні, 13 вересня, вперше за весь період він опублікував не світлину з пустелі, або вогню чи ще чогось. Він виклав свою особисту фотографію на якій видно, що саме він робив на цьому заході. І так, відомий IT-спеціаліст їздив пустелею на триколісному велосипеді. До того ж, зі спеціальним кошиком позаду в якому він возив купу своїх особистих речей. Отак от — мільйонер і на велосипеді з трьома величезними колесами.

Поділився Андрій Великий і своїми особистими враженнями про цей захід. Найважливіше – це повна зміна ставлення до того, що важливо. Це вдається зрозуміти під час відсутності побутового комфорту. Звичайно, що “Burning Man” вражає своїми шаленими і яскравими візуальними ефектами та творчими інсталяціями. Але головне в цьому заході відстороненість від цивілізації.

 

Будучи в пустелі мільйонер жив у наметі в страшну спеку разом із кількома людьми (було 6 чоловік в наметі). Поряд із цим сцена на якій 24/7 грає музика. Туалет є лише громадський. Туди ходять найрізноманітніші люди — хто в перуці, хто в кімоно, або взагалі босоніж.

“Після цього, повернення до нормального життя є трохи дивним. У перукарні питають, як підстригти, я не знаю, мені все ок. У ресторані запитують, що я їстиму – я не знаю, мені все ок. І так майже все і у всіх побутових питаннях – відчуття, що тут настільки все легко, що все інше довкола є просто не важливим”, – поділився своїми враженнями про життя в пустелі український мільйонер.

Все закінчилося тим, що замок від велосипеда на якому їздив Андрій Великий пустелею довелося ламати циркулярною пилкою. Тому що ключі залишилися десь у пустелі… Багатим людям для щастя потрібно не багато.