Рубрики: Новини
16.09.2024 13:43

“Не пропала…”: куди поділася Віка Сміюха – подруга з “НеАнгелів” Слава Камінська розповіла все, що знає

Учасниця дуету "НеАнгели" Слава Камінська вперше за довгий час згадала про свого колегу Вікторію Сміюху, з якою постійно конфліктувала та не спілкувалася кілька років.
Поділитися

Під час існування дуету “НеАнгели” дві його учасниці – співачки Слава Камінська та Вікторія Сміюха постійно конфліктували між собою. Про це стало відомо вже після того, як проект закрився. Дівчата публічно обмінялися взаємними претензіями та припинили будь-яке спілкування. Проте, напередодні Слава Камінська, яка разом із новим чоловіком та дітьми живе за кордоном, раптово згадала про “закляту” подружку.

Слава Камінська розповіла, де зараз Віка Сміюха

Так, днями артистка вирішила відповісти на запитання своїх шанувальників. Зокрема один із них стосувався її колеги Вікторії Сміюхи, яка вже довгий час не виходить на зв’язок. Фанатка поцікавилася куди, на думку Слави, зникла артистка і попросила прокоментувати чутки про нібито її заміжжя та народження дитини.

Камінська відразу ж зазначила, що не спілкується з колишньою колегою і все, що вона знає, це лише її припущення. Однак вона не виключає, що у Сміюхи настав новий життєвий етап і вона почала жити. Що мала на увазі артистка, залишається загадкою.

Слава Камінська розповіла, де зараз Віка Сміюха

Нагадаємо, що на початку війни у ​​2022 році солістка “НеАнгелів” Вікторія Смеюха була активна в Мережі і час від часу виходила на зв’язок. У своїх постах дівчина підтримувала українців та розповідала про події, які відбувалися у її родині. Проте потім артистка раптово зникла, що спровокувало багато чуток на її адресу. Наприклад, журналіст Слава Дьомін розповів, що має інформацію, що артистка виїхала до Італії, вийшла заміж і народила дитину.

Вікторія Смеюха

Це підтверджує скандальний блогер Богдан Беспалов. Мало того, він назвав стать дитини – нібито Сміюха народила хлопчика. Втім, сама артистка мовчить. Щоправда, іноді Вікторія Сміюха залишає коментарі під постами українських селебриті. Так, знаменитість відзначилася під постом української ведучої Соломії Вітвицької, коли зірка 1+1 похвалилася, як вона разом зі своїм коханим військовим Олексієм Сітайлом, який до початку війни був головою районного суду Сумської області, відпочиває у Карпатах. На це відразу звернув увагу журналіст Слава Дьомін.

СлДьомін поділився новинами про Сміюху