Довго мовчала: нарешті з’явилася Віка Сміюха – Слава Дьомін розкрив подробиці про другу з “НеАнгели”

Через півтора року повного зникнення із соцмереж, раптово з'явилася друга з "НеАнгелів", заклята подружка Камінської - Вікторія Сміюха. Де вона знаходиться, розповів Слава Дьомін.

Популярний український ведучий Слава Дьомін, який дуже уважно стежить за життям українських зірок, вийшов на слід Вікторії Сміюхи – другої учасниці гурту “НеАнгели” та заклятої подружки Камінської, яка раптово зникла з усіх соціальних мереж півтора роки тому. Останній пост артистки датований 14 жовтня 2022 роком.

Інтерв’юер виявив, що дівчина з’явилася у коментарях у Соломії Вітвицької, яка прямо зараз відпочиває у Карпатах. Під знімком, на якому теледіва спускається зі схилу на лижах, Сміюха написала:

Дьомін відразу ж відзначив це у своєму ТГ-каналі і розповів, що, за його даними, Вікторія Смеюха зараз перебуває в Італії і, нібито, вона знайшла своє щастя, яке вже “принесло плоди”.

Слава Дьомін поділився новинами про Сміюху
Слава Дьомін поділився новинами про Сміюху

На що натякає Дьомін незрозуміло. Можливо, 38-річна Сміюха вже народила?

Нагадаємо, що минулого року свої припущення щодо місцеперебування співачки, висловив скандальний блогер Богдан Беспалов. У своїй щотижневій програмі в Ютубі він заявив, що за його даними, Вікторія Сміюха переїхала до Росії, де намагається відновити кар’єру. Нібито її бачили на місцевих закритих тусовках.

“Є ті, хто бачив Вікторію Сміюху на закритих заходах шоубізнесу країни-болота”, – повідомив Беспалов.

Нагадаємо, що у перші місяці війни в Україні Вікторія продовжувала вести соцмережі, де час від часу публікувала пости. Не обійшлося і без курйозів, коли в 2022 році Сміюха привітала українських захисників, вбравшись у топ із забарвленням форми армії Росії, що нагадує камуфляжний принт. Тоді її колега по групі Слава Камінська вибухнула негативним коментарем та розповіла, що на запитання 6-річної доньки – «Мамо, а Віка за Росію?», відповіла – «Віка просто тупа».

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.