Рубрики: Новини
17.09.2024 23:02

Дешевий та насичує: ось який суперпродукт їсть Тіна Кароль на сніданок — від нього можна класно схуднути

Як досягнути такої ж спортивної форми, як у Тіни Кароль? Виснажливі тренування? Може для цього зовсім не треба їсти? Ви будете здивовані, коли дізнаєтеся, як харчується знаменитість.
Поділитися

Тіна Кароль вражає шанувальників не лише творчістю, але й зовнішністю. Іноді здається, що такою привабливою та спортивною неможливо стати — треба лише народитися. Але подібна думка є хибною, бо краса, прекрасна фізична підготовка й здоров’я залежать від людини.

Розвіємо й міф про те, що зовнішній вигляд насамперед формується тренуваннями. Вони є важливим, але не основним складником. Раціон — ось що гарантує 80% результату. І про це чудово знає Тіна Кароль. Тому зірка слідкує за тим, що та в якій кількості вона споживає.

За останні декілька років Тіна схуднула на 5 кг. Але необхідно враховувати, що вона також набрала м’язову вагу, а тому загальна кількість спаленого жиру буде більшою. І так, у цьому чимала заслуга спорту, а особливо обожнюваних Кароль йоги та планки. Але раціон значно важливіший. Приміром, для сніданку зірка обирає продукти з низьким глікемічним індексом.

Співачка Тіна Кароль показала підписникам приклади своїх сніданків

Хороший приклад можна побачити на фото. Це два сніданки Тіни. Зліва ви можете побачити гречку, салат зі свіжих овочів та фрукти. Справа — кава, цільнозерновий хліб з насінням, та 2 шматочки масла. Обидва сніданки достатньо ситні, збалансовані та містять мінімум калорій.

А гречка — один з найулюбленіших продуктів співачки. Він чудово підходить і для людей, які активно займаються спортом, і просто для тих, хто слідкує за своїм здоров’ям. Споживання гречки дозволяє швидко досягати ситості без надлишку калорій і підтримувати вагу в нормі.

Важливо розуміти, що дієта має бути не тимчасовою, а постійною. Інакше ви просто швидко повернете скинуту вагу та наберете нову. Але невже потрібно відмовитися від смаколиків? Звісно ж, ні. Хоча Тіна досконало розпланувала раціон, вона іноді дозволяє собі спиртне та солодке. Навіть готові страви із супермаркету! Головне не вживати такі продукти надто часто.

Тіна Кароль продемонструвала, що іноді дозволяє собі їсти калорійну їжу, не набираючи вагу