Рубрики: Новини
19.09.2024 12:41

Лілія Ребрик вразила новим стилем – нетипова багатодітна матуся, яка все встигає сама, але є один нюанс

Ведуча Лілія Ребрик не типова багатодітна мама, яка не тільки справляється з дітьми, а й встигає приділити час собі . Як у неї все це виходить?
Поділитися

Популярна ведуча та актриса Лілія Ребрик разом із чоловіком хореографом Андрієм Диким виховує трьох доньок, при цьому встигає зніматися у кількох проектах на ТБ, займатися благодійністю, приділяти час собі, а нещодавно вона ще повернулася до театру. Як вона все встигає?

Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку

Так, напередодні телезірка оприлюднила пост, у якому докладно розповіла про свій насичений графік і як вона з усім цим справляється. Але перш за все хочемо звернути увагу на новий образ супер стильної багатодітної мами.

На фото знаменитість з’явилася в топовому костюмі оливкового кольору, який складався з класичних брюк зі стрілками і оригінального жилета з накладними кишенями, декорований великими гудзиками. Доповнили образ чорний топ, що підкреслює декольте та босоніжки на підборах.

У коментарі Лілія Ребрик зізналася, що для неї вересень завжди був найскладнішим місяцем для планування справ. “Розрулити” графіки з трьома дітьми – “це та ще завдання із зірочкою” – пише знаменитість – “Школа, гуртки, зйомки, вистави, гастролі, фонд, годування, безкінечні затори… До того ж діти навчаються у різні зміни…”

Однак Ребрик не сумує, і зазначає, що хоч і трохи спізнюється, але все одно встигає.

“Це життя!! Найгірше, коли цього всього немає!”,- пише Лілія.

Нагадаємо, в одному зі своїх ранніх інтерв’ю після народження третьої дочки Адель, телезірка зізналася, що чоловік – Андрій Дикий дуже допомагає їй і може запросто взяти на себе частину її обов’язків.

Телеведуча Лілія Ребрик з чоловіком Андрієм Диким

Що стосується старших дочок -12-річної Діани і 6-річної Поліни, то Лілія вважає, що дівчатка не зобов’язані няньчитися з маленькою сестричкою і роблять це суто за своїм бажанням.