Рубрики: Новини
19.09.2024 17:51

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.
Поділитися

Неймовірні світлини в одному топі та лосинах опублікувала українська телеведуча, журналістка та авторка і ведуча проєктів на YouTube Маша Єфросиніна. Такої фотосесії і в такому образі, який підкреслює її жіночність, ніжність та красу у неї ще не було. Завжди Маша Єфросиніна презентує себе в образі гарної жінки, але “сталевої”. Цього разу вона показала себе в максимально жіночному стилі. Свої нові світлини зірка опублікувала на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Перше, що “кидається” в очі — це дуже вдало підібраний топ знаменитості. Він став “центром” всього цього і створив навколо себе всю іншу загальну картинку. Саме цей топ підкреслив неабияке гарне бюстьє зірки, виділив її тонку, жіночну і заокруглену талію, а ще підкреслив красу плечей. Оскільки Маша Єфросиніна слідкує за тим, щоб не набрати вагу і завжди бути в формі, вона дозволила собі не приховувати ідеальну форму свого живота і просто до топу одягнути довгі і обтягуючі лосини.

Своє волосся зірка зібрала й “заколола” позаду тильної частини своєї голови. Тобто, Маша Єфросиніна створила ніжний діловий стиль. До ділової зачіски вона додала темно-бордовий піджак із натуральної шкіри. Свій образ вона довершила золотими прикрасами: на шиї золоте кольє з довгою підвіскою, а на руці — золотий браслет. Не дивлячись на те, що зріст Маші Єфросиніної 180 см, вона ще й одягла літні босоніжки на високих і тонких підборах.

Пост із новими світлинами знаменитості дуже сильно сподобався її підписникам. Він набрав більше 8000 вподобайок. А також — безліч коментарів. Читачі зірки вважають, що вона ціла жінка-вишенька. На все це вона відповіла, що є вишенькою на торті життя. Одна з підписниць зірки повідомила, що в житті 100% впевненості в собі дає гарне тіло і ментальне здоровʼя.

Цікавляться підписники і тим, скільки саме років знадобилося Маші Єфросиніній для того, щоб вона змогла нарешті відчувати цю впевненість в собі. Адже свої нові світлини вона підписала наступними словами: “Впевненість – найкращий аксесуар…”. Також читачі написали, що вона дуже гарно виглядає, має чудовий і просто шикарний вигляд.