Рубрики: Новини
19.09.2024 23:23

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.
Поділитися

Олю Полякову та Машу Єфросиніну шанувальники вважають яскравим прикладом того, якою повинна бути справжня жіноча дружба. Щирість, чесність, легкість, взаємоповага та підтримка — ось що характерно стосункам цих красунь. Особливо авдиторії подобалося, як Оля і Маша вели спільне YouTube-шоу “Дорослі дівчата”.

Але останній на сьогодні випуск цього проєкту вийшов ще у грудні минулого року, тому фанатки місяцями просили повернути його. І нарешті Полякова та Єфросиніна вирішили знову об’єднатися, причому цього разу в офлайн-форматі!

Але якщо ви зраділи, що це повернення “Дорослих дівчат”, то змушені вас розчарувати. Маша в досить оригінальному стилі анонсувала жіночу зустріч “Я (не) БАЧУ ОРІЄНТИР”. Телеведуча зробила анонс у стилі телефонного дзвінка, де зізналася, що Оля Полякова — її королева.

45-річна Маша Єфросиніна зізналася, що звертається до Олі Полякової, як до королеви

А вже після цього вона розповіла про деталі. Зустріч жінки влаштовують з благодійною метою. У новому проєкті Оля та Маша хочуть поговорити про теми, які не лунали в “Дорослих дівчатах”.

Захід проводитиметься виключно раз, тому Єфросиніна закликає усіх, хто бажає побачити, як вона насправді спілкується з подругою наживо та без монтажу, не впустити шанс потрапити на нього. Маша обіцяє, що під час зустрічі вони обговорять те, що турбує багатьох жінок в складні часи, які випали на долю кожної українки.

Це буде не просто бесіда, а дієві та перевірені на власному досвіді поради щодо догляду за внутрішнім та зовнішнім світом. Дівчата розкажуть, що дозволяє їм зберігати життєві орієнтири та приборкувати почуття розгубленості.