Рубрики: Новини
20.09.2024 11:43

Сезон врожаю: дружина ведучого “Холостяка” Григорія Решетніка показала, як приготувати крем-суп з гарбуза

Суп із гарбуза вже оцінив і сам ведучий романтичного проєкту "Холостяк" Григорій Решетнік. Їхня родина офіційно відкрила цьогорічний сезон гарбузів.
Поділитися

Крем-суп із гарбуза, який чудово підійде для споживання цього і наступного місяця, приготувала дружина незмінного ведучого програми “Холостяк” Григорія Решетніка, Христина Решетнік. Вона повідомила, що її просто “закидали” питаннями щодо того, як приготувати той суп, який вона робила раніше. Здавалося б, що все легко та зрозуміло, але в українців все одно виникають питання. Рецептом приготування крем-супу з гарбуза Христина Решетнік поділилася на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

За її словами, для приготування такої страви всім господиням знадобиться один гарбуз, цибуля, часник та вершки. Спершу необхідно вимити, по чистити і по різати сам гарбуз на шматочки. Те саме зробити з цибулею та часником. Для початку у каструлі в яку Христина Решетнік додала трішки води та олії вона поклала часник і цибулю. Все це вона ретельно обварила. Потім вже кинула туди сам гарбуз. І все це залила окропом. Варити гарбуз потрібно 15-20 хвилин до повної м’якості, потім слід додати вершки, все перемішати і ще продовжувати варити 3-5 хвилин. Після цього, суп слід взбити блендером. І все, страва буде готовою.

 

Христина Решетнік зазначає, що не дивлячись на додавання цибулі та часнику, крем-суп виходить дуже солодким. Розкладаючи його по тарілкам туди можна додати ще й гарбузове насіння. Вона запевняє, що так буде ще смачніше. Ще вона заявила, що тепер сезон гарбузів офіційно відкрито. Готовий суп Христина вже запропонувала скуштувати своєму коханому чоловіку Григорію Решетніку. Він уже встиг оцінити цю страву і підкреслив, що це дуже смачно. Але доїдати суп він став, усе залишив Христині Решетнік.

У коментарях до цього відео прихильники дружини ведучого “Холостяка” пишуть, що їм уже самим захотілося скуштувати цей крем-суп з гарбуза. Багато хто повідомив, що також часто готують страви з цього фрукта. Мало хто знає, що гарбуз, це дійсно фрукт, а не овоч. У всякому разі до такого висновку дійшли ботаніки.