Рубрики: Новини
24.09.2024 16:55

3-річний син Тімура Мірошниченка стане зіркою “Олімпіади”: Марсель робить сальто і не тільки (Відео)

У зіркової пари Тімура та Інни Мірошниченків четверо дітей. При цьому, вони встигають реально все. А їх син навіть сальто в 3 роки робити вміє і через паркани перелазити може.
Поділитися

Дружина відомого телеведучого програм “Зірковий шлях” та “Життя відомих людей” Тімура Мірошниченка, Інна Мірошниченко, зробила гучну заяву про те, що їх 3-річний син уже вміє робити сальто. Мова йде про їхнього усиновленого сина Марселя, який є дуже активним хлопчиком і з народження має ваду здоров’я. І саме його гіперактивність є ліками проти його недуги, адже цим він качає такі необхідні для нього м’язи пресу на животі. Про все це Інна Мірошниченко розповіла в своїй stories у соцмережі Instagram.

За її словами, Марсель вміє стрибати з парканів, робити сальто, підтягуватися на турніках, але вдома не розминувся з диваном і трішки забив лице. З пошкоджень у манюні — ніс і синець під правим оком. Сама ж Інна Мірошниченко практично не дивиться за Марселем під час прогулянки. І лише з однієї причини — вона фізично не встигає за ним скрізь. Активність хлопчика вражає всіх. Але кожного ранку Інна умудряється займатися фізичними вправами при тому, що її другий старший син (рідний), 5-річний Марк, навіть вилазить на неї — у прямому сенсі слова.

Тімур і Інна Мірошниченки настільки щасливі, що вони мають чотирьох дітей (двох із них вони всиновили), що малеча є навіть їхньою мотивацією у всіх життєвих справах і процесах. Можливо пара хотіла б робити більше, але здається, що вони і так роблять щось нереальне в цьому житті. Сама ж Інна підкреслювала те, що дорослі люди в їхній сім’ї знають, як робити своє не відволікаючись на дітей. Оскільки діти з ними разом 24 на 7, а робота і справи є завжди. Тому, все це слід поєднувати і якось справлятися зі всім. І це дійсно якась чарівна сім’я та пара.

Дружина Тімура Мірошниченка показала, що навчився робити їхній прийомний син

Крім цього, виділяє Інна Мірошниченко і краплинку часу для себе, хоча б на те, щоб десь трішки випити кави. Щодо занять спортом вона зазначає, що це турбота в першу чергу про здоров’я та своє тіло. Більше того — це інвестиція у майбутнє. Інна доводить, що людям не обов’язково мати спеціальний килимок для спорту, взуття, тишу чи багато часу. Потрібно мати лише бажання. Вона його має, а тому може виконувати фізичні вправи навіть, коли її син Марк висить у неї на нозі.

“Не потрібна няня чи садочок. Потрібно лише бажання і 20 хвилин часу вдень. Марк висів на мені, на шиї, на спині. Впала — встала і продовжила. Це не про досягнення, а про те, що всі можуть”, – розповіла про своє буденне життя Інна Мірошниченко.