Рубрики: Новини
25.09.2024 12:08

45-річну Машу Єфросиніну викликали до школи через сина: вчителям байдуже, що у Сашка мама-телезірка

Маша Єфросиніна вже за пів дня мала виклик до школи через сина, безліч зйомок та опік на руці. Ще зірка поспілкувалася зі співачкою, яка вразила її крутою відвертістю.
Поділитися

Сталева і міцна жінка з “яйцями”, яка стала легендарною телеведучою, журналісткою та авторкою проєктів на “YouTube” Маша Єфросиніна розповіла, що її викликали в школу. Про це вона повідомила в своїй stories у соцмережі Instagram.

За її словами, вчора на її годиннику було лише 14:00, а до цього часу вона вже встигла зробити собі опік на руці, “подружитися” з йогою (пробувала нове заняття), відзняти інтеграції і отримати виклик до школи. Про всі свої учорашні пригоди зірка розповіла зробивши опис на своїй новій світлині. Вчора її день минув у максимально діловому стилі та образі.

Для вчорашнього навантаженого дня Маша Єфросиніна обрала темно-бордову сорочку, поверх неї — білу строгу жіночу жилетку. На додачу помітно, що знаменитість дуже добре “освіжила” свою зачіску — підстриглася і випрямила локони “праскою” для волосся. Їй дуже пасує. Свій образ вона завершила ще й одягнувши світло-коричневі окуляри з міцною чорною оправою. Фото зірка зробила за кермом авто.

Машу Єфросиніну викликали до школи через сина

Маша Єфросиніна також повідомила, що вчора у неї було дуже багато зйомок, інтерв’ю й відповідно, цікавих людей офлайн. Всі зйомки були дуже різноманітними, але всі вони присвячувалися жінкам України. Вже незабаром прихильники сталевої жінки зможуть побачити матеріали, які в першу чергу не байдужі для самої неї. Одне з інтерв’ю у неї було з жінкою, яка є видатною у всьому світовому медійному просторі. Але сам день закінчився записом інтерв’ю з популярною співачкою в Україні MamaRika (35-річною Анастасією Середою). Співачка неабияк зачепила серце Єфросиніної своєю відвертістю.

Телеведуча зазначила, що знає Настю ще з часів “Фабрики зірок” і що вона завжди здавалася такою легкою, енергійною та усміхненою. А ось на майданчику під час зйомок проєкту “Екзамен” все змінилося. MamaRika стала уособленням всіх жінок у середині яких щось надломилося. У першу чергу, у зв’язку і протягом тих подій, які почалися в нашій країні з 24 лютого 2022 року. Найстрашніше, що вона нічого не може з цим зробити. Це і звинувачування себе, і ненависть до самої себе, до свого тіла і декілька різних розладів.

“Мати сьогодні таку силу піти на відвертість — це прямо дуже круто”, – підкреслила Маша Єфросиніна.