Рубрики: Новини
26.09.2024 16:30

Після 2 років життя в Берліні Олег Винник повернувся в Україну і має на це серйозну причину: “Є що втрачати”

Після двох років життя в еміграції Олег Винник повернувся до України та засвітився в столиці. Чим зараз зайнятий виконавець і чи збирається він залишатися?
Поділитися

Майже одразу публіка запідозрила, що Олег Винник виїхав закордон, і вже через 4 місяці після його втечі дана інформація підтвердилася. Зокрема, на зв’язок вийшов адвокат артиста, який заявив, що він знаходиться в Берліні через стан здоров’я. Мовляв, необхідно пройти лікування, і тому він не може повернутися до України.

Діагноз співак відмовлявся називати і незабаром стало зрозуміло, що до України він не повернеться навіть при одужанні. Пізніше його продюсер розірвав з ним контракт, а конфлікт між ними розійшовся не на жарт.

Богдан Беспалов розповів, що Олег Винник повернувся до України

Богдан Беспалов розповів, що Олег Винник повернувся до України

Врешті-решт, Олег Винник почав втрачати свою аудиторію в Україні. Якби він не намагався посісти свої минулі позиції, в нього це не виходило. Ба більше, розбити репутацію артиста захотіло чимало людей, і продюсери та різні виконавці почали давати свої коментарі на рахунок поведінки зірки.

Як розповіли Беспалову його “кошенята”, вони бачили Винника в центрі Києва за кермом автомобіля. А потім з’явилася інформація про те, що його менеджмент пропонує топовим піарникам співпрацю з артистом, проте всі вони відмовляються.

“Вони бояться репутаційних ризиків, тому що піарникам з ім’ям є що втрачати”, – сказав Беспалов.

Варто відзначити, що раніше робота його піарниці Валерії Барон була жорстко розкритикована маркетологами. Було заявлено, що жінка припустилася навіть тих помилок, яких було легко уникнути.

Окрім того, у весь старий колектив артиста пішов разом з його продюсером, тому Олег витратив чимало часу для того, аби знайти собі нових людей, і судячи з усього, далеко не всі позиції та ніші ще зайняті. Так само немає ніякої інформації про право виконувати композиції з його старого репертуару. Судячи з усього, з екс-продюсером вони досі не вирішили дане питання.