Рубрики: Новини
01.10.2024 19:58

Ольга Мартиновська показала, що 8-річна донька принесла зі школи в щоденнику: написано червоним (ФОТО)

Зірка "МастерШеф" Ольга Мартиновська дуже пишається своєю дочкою Вірою, яка встигає не тільки старанно навчатися у школі, а й займатись у кількох гуртках. 
Поділитися

Переможниця 3-го сезону “МастерШеф”, яка кілька років тому зайняла гідне місце у журі поряд із відомими шеф-кухарями Ектором Хіменесом-Браво та Володимиром Ярославським, активно веде сторінку в Інстаграм, де у подробицях розповідає про закулісне шоу та своє життя поза проєктом . В основному кулінарка ділиться кадрами з подорожей та зустрічами з родичами та друзями, але найбільше шанувальників розчулюють її милі та зворушливі пости присвячені єдиній дочці.

Так, напередодні Ольга Мартиновська поділилася у “сториз” відео, на якому записала свою розмову з 8-річною Вірою дорогою зі школи. У кадрі з’явився розкритий щоденник, де на одному із рядків червоною пастою було написано повідомлення від вчителя фізкультури:

“Підтягування на турніку – чудово”.

На камеру Ольга запитує, які ще оцінки заробила Віра з французької мови чи математики, проте дівчинка так і не згадала. Швидше за все, просто не надала цьому значення.

Ольга Мартиновська показала щоденник своєї доньки

“Все, що потрібно знати про цього школяра. Напевно, точно принцеса росте. і напевно у сусідів вдалася”, – жартома підписала публікацію Ольга Мартиновська.

Нагадаємо, що нещодавно телезірка розповіла, що крім школи, її дочка Віра відвідує одночасно одразу шість додаткових гуртків – два з вивчення іноземних мов – французької та англійської, два спортивні – теніс і плавання, а також уроки танців та ролики. Заняття відбуваються 2-3 рази на тиждень. Таким чином, Ольга Мартиновська намагається максимально завантажити свою дитину. Зазначимо, що з таким насиченим графіком Вірі точно не буває нудно.