“Заміж піду”: Ольга Мартиновська розповіла про чоловіка, заради якого покинула престижну роботу у Франції

Відома кулінарка Оля Мартиновська відмовилася від заманливої вакансії за кордоном через кохання. Проте, приїхавши додому жінка дізналася те, від чого її життя перевернулося з ніг на голову.

Зірка наймасштабнішого кулінарного шоу “МастерШеф” Оля Мартиновська зізналася, що мала досвід стосунків з чоловіком, який успішно користувався її майном та майстерно пускав пил в очі. Заради нього, жінка готова була кардинально змінити своє життя, але виявилося, що він не вартий і її мізинця.

Під час розмови з Аліною Доротюк, кулінарка пригадала, як після закінчення навчання переїхала до Франції. Там, Оля жила, працювала та навчалася. Проте, любов до Франції виявилася меншою, ніж любов до чоловіка, який посягав на її серце.

Оля Мартиновська розповіла, чому покинула роботу у Франції
Оля Мартиновська розповіла, чому покинула роботу у Франції

Тому, закохана Оля почала вигадувати важливу причину, аби повернутися на Батьківщину. Такою причиною став “МастерШеф”. Жінка зібрала валізи та сюрпризом прилетіла до Миколаєва.

“Думаю, що б його такого зробити, щоб ось це повернутись, ну щоб мене не засудили, що я така побігла за чоловіком, кинула Францію. І я, значить, передумовою, що я ж можу поїхати на “МастерШеф”. Відносини складуться, заміж піду”, – пригадала кулінарка.

Здавалося, що може піти не так. Але і у коханого був особливий сюрприз для Мартиновської. Виявилося, що він водив до її квартири інших жінок. Він навіть не соромився того, що у кімнатах висять її фотознімки, а просто лив у вуха щось про доньку господаря квартири.

Оля Мартиновська розповіла, чому покинула роботу у Франції
Оля Мартиновська розповіла, чому покинула роботу у Франції

Звісно, чоловіка Оля вигнала та розірвала з ним усі стосунки. А заявка на шоу вже була схвалена, тож вона вирішила спробувати. Й не дарма, адже проєкт приніс їй шалену популярність та навчання в одній з найкращих шкіл кулінарного мистецтва. Зараз вона з посмішкою згадує той випадок та дякує долі, адже невдача у коханні призвела до успіху в кар’єрі.

Схожі статті

Злата Огнєвіч показала 70-річного батька, який нещодавно подолав 2000 метрів у горах: піднявся на гору Афон

Злата Огнєвіч оприлюднила в stories свого батька, який здолав величезний піший маршрут в горах у Греції. Також вона показала, як саме виглядає її батько в 70 років.

7-місячний син Віталія Козловського вже пірнає і плаває під водою: зірка показав досягнення Оскара

Віталій Козловський вразив всіх тим, як його 7-місячний син вміє затримувати дихання і пірнати під воду. Те, як Оскар навчився плавати навіть змогли відзняти під водою.

Повна протилежність сестри, яка досі працює у Москві: молодша дочка Ольги Сумської вразила фото з Амстердаму

Молодша дочка Ольги Сумської 22-річна Ганна Борисюк поділилася атмосферними фотографіями зі своєї подорожі до Нідерландів. У цей час її сестра продовжує спокійно жити у Москві.

Євген Клопотенко показав, як правильно смажити картоплю: більшість українців досі не знають ці 3 правила

Євген Клопотенко розповів чіткий алгоритм дій того, як правильно смажити картоплю, щоб вона вийшла ідеальною. Не врахував лише того, що українці люблять сало більше за будь-яку оливкову олію.

Ольга Цибульська заявила, що вона дуже лінива: зірка більше не приховує правди, як заробляє на життя

Ольга Цибульська вигадала для себе декілька лайфхаків проти ліні, які також можуть бути корисними й для всіх українців. Вона перша зірка шоубізу, яка чесно зізналася в своїх лінощах.

49-річний Святослав Вакарчук не може добитися бажаного від молодого артиста: “Сподіваюся, Ярик знайде час”

49-річний Святослав Вакарчук не може отримати бажаного від молодого артиста і зізнався, що це. Про Христину Соловій такого ніколи не розповідав.