Рубрики: Новини
03.10.2024 19:01

Після “Танців з зірками” Олена Шоптенко добралася до ООН: Олег Винник тільки мріяти про таке може

Колишня дружина Дмитра Дікусара хореограф Олена Шоптенко, як і Олег Винник, живе в Європі, але, на відміну від популярного співака, вона не лише шле звідти лише "привіти".
Поділитися

Спочатку війни у ​​2022 році хореограф Олена Шоптенко виїхала разом із сином за кордон. Зірка “Танців із зірками” влаштувалася в Австрії, але раз на два-три місяці обов’язково приїжджає до України. За словами Олени, вона не хоче втрачати зв’язок із улюбленою країною і планує повернутися, коли відчує, що дитині тут буде безпечно.

Так, напередодні Шоптенко приїжджала до Києва, щоб представити свій новий авторський танцювальний проєкт для психосоціальної підтримки. Під час візиту до України танцівниця поспілкувалася з журналістами каналу 1+1 та зізналася, що підтримує зв’язок зі своїм колишнім чоловіком Дмитром Дікусаром, який служить у лавах ЗСУ.

Олена Шоптенко розповіла про життя з сином за кордоном

“Я пишаюся тим, що він робить. Пишаюся ним”, – сказала у програмі “ЖВЛ” Шоптенко.

Свій посильний внесок у популяризацію України робить і сама Олена. Так, напередодні хореограф повідомила, що мала честь взяти участь у заході, що проходив у Віденському відділенні ООН, де обговорювали стародавню українську кухню, етикет та традиції.

Олена Шоптенко добралася до ООН

“Говорили про те, як наші кулінарні традиції впливають на здоров’я та довголіття. Дуже важливо повертати їх у наше життя”, – написала Олена.

Також знаменитість розповіла, що дізналася про дуже цікавий проєкт “Практична кухня. Забудьте нове”, де можна дізнатися не лише про страви традиційної української кухні, а й історію кулінарної культури.

Олена Шоптенко добралася до ООН

Дуже надихаючою, на думку Олени Шоптенко, була зустріч із правнучкою Івана Франка – Оленою Міліянчук, яка в рамках заходу поділилася цікавими історіями з життя її сім’ї та розповіла про кулінарні традиції, які досі дотримуються у її родині.

Олена Шоптенко добралася до ООН

Зазначимо, що співак Олег Вінник, який уже майже три роки сидить у Німеччині, не з’явився на жодному заході, на підтримку України і не дав жодного благодійного концерту.