“В багажнику машини”: продюсер розповів, як саме Олег Винник втік з України та хто йому допомагав виїхати

Повернення Олега Винника на сцену привернуло увагу не тільки аудиторії, але і представників шоу-бізнесу. Зокрема, відомий продюсер розповів, як саме зірка виїхав 2 роки тому.

До 2022-го Олег Винник вже потрапляв у скандали. Найгучніший з них — відеоролик про Крим. Від нього зірка відхрестився, заявивши, що не знав контекст, який вкладався у нього. Дану ситуацію з часом ми забули, але судячи з усього, останній промах йому не збираються забувати ні шанувальники, ні колеги.

Так, відомо що ці 2 роки співак знаходився в Німеччині. За офіційною версією, він лікувався. Однак, команда артиста не надала жодних пояснень на рахунок діагнозу та стану здоров’я артиста. Хіба що сам Олег заявив, нібито довго не беріг себе та вів поганий образ життя, думаючи, що недуга його обійде стороною.

Вадим Лисиця розповів, яким чином Олег Винник виїхав за кордон

В оточенні Олега Винника заявили, що йому ніде жити
Вадим Лисиця розповів, яким чином Олег Винник виїхав за кордон

На тлі чималого шуму, який піднявся після новини про його нову композицію, відомий продюсер Вадим Лисиця дав ексклюзивний коментар щодо втечі артиста і розсекретив, як саме Олег виїхав за кордон та з ким.

Так, чоловік стверджує, нібито Олег зробив це перебуваючи у багажнику автомобіля, за кермом якого сиділа дружина екс-продюсера співака Олександра Горбенка. Варто відмітити, що їх колись об’єднувала не тільки робота, але і дружба, і навіть релігійні узи.

“Він обрав бу**о та к**с. Зрадив продюсера та всю команду. У багажнику машини, за кермом якої була дружина Саші, 25 лютого 2022 року як боягуз перетнув кордон”, – приголомшив Вадим Лисиця.

Олег Винник поки що на цю заяву ніяк не відреагував. Хоча раніше вже зробив відеозвернення до своїх шанувальників, заявивши, що розпочинає усе з чистого аркуша. Олександр Горбенко тим часом також відкрито протистоїть артисту. Конфлікт починає зростати і поки що шоу-бізнес не хоче відкривати свої двері для повелителя вовчиць.

Нагадуємо, раніше Оля Полякова скаржилася, що через Олега Винника мала серйозні збитки, так як вони не завершили свою співпрацю.

Схожі статті

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.

Хто з них більше схожий на Барбі: мама Дана Балана точнісінько повторила стиль Тіни Кароль – через 18 років

Мама Дана Балана та Тіна Кароль, як вважають шанувальники, дуже схожі зовні та одягаються в одному стилі. Щоправда, українська співачка носила такі сукні майже 20 років тому.

Коні, жарти і море сміху: Камалія показала, що робила на заході для української еліти – прохід не для всіх

Камалія займається кінним спортом і навіть приймає участь у чемпіонатах. Зірка розповіла, яких результатів досягла вона та її кінь на крутих змаганнях в "Parade Allure".