З Україною в серці: Таран, Шоптенко, Падалко та інші зірки, які відправили дітей на навчання за кордон

Події, які відбуваються з нами останні півтора року кардинально змінили наше життя. Велика кількість українців нині живе за кордоном, хтось в інших містах, хтось втратив будинки і все це через російську агресію.

Велика кількість дітей нині опинилась за кордоном і це справжній стрес для них. По-перше, це зміна місцеперебування, по-друге, це нова мова і нові люди навколо, всі чужі окрім батьків або однієї мами. По-третє, вони залишилися без своїх друзів. А друзі для дитини – це дуже важлива складова здорового формування. І тому, багатьом українським дітям важко вчитися та жити в країнах Європи.

Діти українських знаменитостей не виключення, оскільки вони зараз живуть за кордоном і навчаються там чужою мовою вже другий рік.

Лідія Таран

Дочка Лідії Таран від Андрія Доманського Василина разом з мамою та бабусею поїхала жити до Франції через війну. Й оскільки дівчина навчалась у школі, їй довелося вступити у коледж та вчитися французькою. І на диво, Василина швидко адаптувалась.

Олена Шоптенко

Син Олени Шоптенко разом з нею живе в Австрії. У Відні 5-річний Олексій ходить у дитячий садочок, а його мама-хореографиня займається своєю професійною діяльністю. Олена розповідала про те, що лексію не легко знаходити спільну мову з місцевими дітьми, бо менталітет відрізняється.

Родина Сергія та Сніжани Бабкіних

Бабкіни всім своїм складом поїхали у Німеччину майже від самого початку повномасштабної війни. Отже, і всі їхні діти навчаються у школах Німеччини, де зовсім не легке життя.

Марічка Падалко

Діти Марічки Падалко розділилися на два табори, адже молодші діти навчатимуться у Празі, а от старша дитина в Києві.

Оля Полякова

Українська королева ночі ще минулого року відправила своїх доньок навчатися у Лондон. І якщо Маша звикла, то для молодшої Аліси це дуже важке випробування.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.