Рубрики: Новини
04.10.2024 10:01

“Для тата”: син ведучої 1+1 Марічки Падалко після вступу у виш показав, що зробив для батька Єгора Соболева

Марічку Падалко можна назвати зразковою мамою. Вона чудово виховала своїх дітей та точно може ними пишатися. Її син Михайло Соболєв щоденно доводить це власними вчинками.
Поділитися

Уже 2 десятиліття Марічка Падалко знаходиться у щасливому шлюбі з ексдепутатом Єгором Соболєвим. Пара виховує трьох прекрасних дітей: старшого сина Михайла та двох доньок — Марію і Катерину. Дівчата ще навчаються у школі, а от Міша нещодавно вступив у Могилянку на факультет інформатики.

Спеціальністю він обрав “Автоматизацію, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніку”. Розвиватися саме у цьому напрямку Михайло вирішив уже після 24 лютого, хоча раніше він планував навчатися зовсім іншій професії. Також син Марічки власноруч збирав FPV-дрони. А зараз вирішив допомогти своєму батькові.

Єгор Соболєв уже давно добровільно долучився до лав захисників. Він ніколи не жалівся на свій вибір та не хотів його звільнити. Попри те, що ексдепутат часто не бачиться з родиною, він сумлінно виконує складні завдання. Близькі завжди намагаються його підтримати. І це не лише про моральний, а також про матеріальний складних.

Зокрема, зараз Міша відкрив збір на FPV-перехоплювачі для загону, в якому служить Єгор Соболєв. У цього збору є загальна ціль в 1 млн гривень. Але він розділений між кількома людьми на менші суми. Син Марічки Падалко планує зібрати 50 тисяч. На сьогодні, на третю добу після відкриття банки, вдалося зібрати понад 75% від указаної цілі.

Син Марічки Падалко оголосив про збір для свого батька Єгора Соболєва

Також хлопець показав спільні фото зі своїм батьком. На одній зі світлин можна побачити, як Міша під наглядом тата збирає власний FVP. Ще одна світлина демонструє молодого Єгора з маленьким сином у школі. Вишиванка та українська атрибутика дозволяють зрозуміти, що у сім’ї Падалко та Соболєва завжди були патріотичні настрої.