Мати вигляд як француженка: 4 варіанти стрижки каре, які протестували Огнєвіч, Таран, Єфросиніна і Падалко

Найвідомішим людям в Україні каре підходить з однієї простої причини — насичений графік. Адже за такою зачіскою і таким волоссям доглядати простіше всього. Догляд і краса волосся — найважливіше.

Існують чотири варіанти найрізноманітніших зачісок каре, які є навіть у найвідоміших людей України. Це боб-каре, текстурне каре, асиметричне каре та каре з чубчиком. Зробити собі такі зачіски наважилися співачка Злата Огнєвіч, телеведучі Лідія Таран, Марічка Падалко та Маша Єфросиніна. Плюс каре у тому, що в надзвичайно насиченому графіку за такими зачісками і за таким волоссям доглядати легше всього.

Боб-каре є однією з найвідоміших і найпопулярніших зачісок у світі. Причина — зробити цю зачіску можна в будь-якому віці. Також вона підходить абсолютно до будь-якої форми обличчя. Тому, хоч завтра зробити таку зачіску може наважитися кожна дівчина чи жінка. Боб-каре дуже крута зачіска для тих, хто полюбляє часто фарбувати своє волосся. До того ж, дана зачіска добре поєднується з різними видами складного фарбування. Хороший майстер може взагалі коригувати такою стрижкою риси та форму обличчя.

Текстурне каре є чудовою зачіскою для тих, хто цінує класику і прагне поєднувати класичні форми каре з сучасними техніками. Вигадати можна що завгодно, аби лише вистачало уяви і прагнення до створення чогось нового. Текстурне каре передбачає і наближеність до чогось природнього (легкого природнього руху волосся при ходьбі). Така стрижка підійде тим, хто прагне “освіжити” своє обличчя новою зачіскою, надати волоссю об’єму і при цьому не втратити форму.

Асиметричне каре краще всього робити тим, хто прагне досягти невимушеності, стильної зачіски, а ще — зухвалості. Ця зачіска передбачає перехід від короткого каре-боба до довгого. Простішими словами — з якогось одного боку голови стрижка робиться максимально короткою, а з іншого лишають довге волосся. Асиметричне каре можуть навіть робити на середню довжину волосся. Але плюс такої зачіски в тому, що переходити роблять плавними і обережними.

Каре з чубчиком є однією з найкрутіших зачісок. Для цього бажано мати середньо довжину волосся. Робиться наступним чином: волосся підстрижене по одній лінії і як правило, по довжині, що нижче вуха. Робиться лише в один бік, у правий чи в лівий, як краще і як кожному підходить більше на смак. Під час цієї зачіски використовують такий метод, як градуювання. Зазвичай воно спрямоване всередину до обличчя.

Схожі статті

А-ля француженка: 47-річна Лідія Таран вразила новою модною стрижкою – ще коротше, ніж у дочки-підлітка

Зірка телеканалу 1+1 Лідія Таран вирішила кардинально змінити імідж і зробила нову стильну стрижку, яка виглядає коротшою, ніж будь-коли. До цього знаменитість носила лише довге волосся.

Померла британська акторка Меггі Сміт – зірка “Гаррі Поттера” та “Абатства Даунтон”: що наразі відомо

Сьогодні величезна родина поттероманів дізналася про неприємну новину: не стало акторки Меггі Сміт, яка з перших фільмів франшизи поруч з Деніелом Редкліффом дарувала нам віру в справжню магію.

Де і з ким зараз Олег Винник: у Мережі з’явилася цікава інформація про особисте життя співака у Берліні

У Мережу злили цікаві подробиці життя Олега Винника в Берліні. Стало відомо, де і з ким він живе, а також скільки платить за свою орендовану квартиру.

Ніс та губи, як у Кароль, одяг, як у всіх: як виглядає молода дружина Віктора Павліка після “покращення”

Вже майже 2 роки молода дружина Віктора Павліка активно займається покращенням своєї зовнішності. У результаті 30-річну Катю Репяхову стали порівнювати з Тіною Кароль.

Твій “МастерШеф” – одна бутафорія: у будинку Ектора Хіменес-Браво побачили жінку, яку знає вся країна

Жінка, яка прийшла до судді проєкту "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво, залишиться в нього на цілий тиждень. Весь цей час вона їстиме курячі крильця від самого Ектора.

5 простих звичок Олі Полякової для збереження молодості. Розкриваємо секрети, які доступні кожній жінці

Під спільними коментарями Олі Полякової з її донькою Марією користувачі найчастіше пишуть про те, що вони виглядають, яке сестри. Що дозволяє Королеві Ночі зберігати молодість навіть у 45 років?