Рубрики: Новини
04.10.2024 19:01

Повна протилежність сестри, яка досі працює у Москві: молодша дочка Ольги Сумської вразила фото з Амстердаму

Молодша дочка Ольги Сумської 22-річна Ганна Борисюк поділилася атмосферними фотографіями зі своєї подорожі до Нідерландів. У цей час її сестра продовжує спокійно жити у Москві.
Поділитися

Народна артистка України Ольга Сумська має дві дорослі дочки. Старша Антоніна народилася 34 роки тому у першому шлюбі з актором Євгеном Паперним, молодша Ганна з’явилася на світ у другому шлюбі актриси з Віталієм Борисюком. Цього року дівчині виповнилося 22 роки. Вона, як і раніше, живе з батьками в Києві і минулого року їздить з мамою на гастролі.

А нещодавно Ольга Сумська разом із молодшою ​​донькою побували у столиці Нідерландів Амстердамі. Атмосферні фото з подорожі можна побачити в Інстаграмі Анни. На кадрах дівчина з’явилася у стильному светрі сірого кольору та джинсах. Доповнили образ мініатюрна сумочка Chanel та окуляри.

22-річна донька Ольги Сумської вразила фото з Амстердаму

У той час, як Ганна разом з мамою гуляли Амстердамом, її рідна сестра Антоніна Паперна також засвітилася в Інстаграм. Вперше за довгий час у мікроблозі актриси з’явилися фотографії, які, зважаючи на все, були зроблені під час чергової фотосесії. У кадрі 34-річна Тоня Паперна з’явилася у білому сарафані, чоботях-козаках та ковбойському капелюсі. На одному з фото молода жінка позувала разом із конем.

Дочка Ольги Сумської показала, як живе у Москві

Зазначимо, що на відміну від молодшої сестри, доступ до сторінки якої відкритий для всіх, Інстаграм Паперної можуть бачити лише користувачі з Росії. Для українців доступ закрито.

Нагадаємо, що в перші дні війни, коли користувачі Мережі почали звертатися до дочки Сумської з проханням висловитися про напад російських військ на Україну, Антоніна обмежила можливість писати коментарі під своїми фото, а потім взагалі закрила сторінку. За два з половиною роки Тоня жодного слова не сказала про війну. В одному зі своїх інтерв’ю Ольга Сумська на виправдання доньки сказала, що молода жінка боїться відкрито висловлюватися, щоб не нашкодити собі та своїм дітям.

Вперше місяці Паперна взагалі не з’являлася на публіці. Почекавши час, потихеньку вона почала виходити у світ. У 2023 році стало відомо, що старша дочка Сумської зіграла одну з ключових ролей у новому серіалі під назвою “Постукайся в мої двері в Москві”.

Донька Ольги Сумської Антоніна Паперна знялася у російському серіалі