Рубрики: Новини
04.10.2024 21:57

Що пов’язує Дмитра Коляденка та Ірину Білик, крім котлет? Найекстравагатніша парочка українського шоубізу

У Мережі знову говорять про возз'єднання колишнього подружжя – співачки Ірини Білик та хореографа Дмитра Коляденка. Цю пару пов'язує дуже багато і не тільки минулі спогади.
Поділитися

Сьогодні, 4 жовтня, співачка Ірина Білик несподівано оприлюднила цікаве фото в Інстаграмі із зображенням свого колишнього чоловіка Дмитра Коляденка, який позував із двома тарілками із салатом “Олів’є”, картоплею пюре та двома котлетами. У супроводі до знімка співачка поставила свою пісню “Ти мій” та запитала – “Риба чи м’ясо?”. Трохи пізніше в коментарі прийшов Коляденко і мило поцікавився у колишньої дружини, чи було їй смачно, на що Білик відразу подякувала ексчоловіка за обід і написала, що завдяки йому вона згадала дитинство.

Що пов’язує Дмитра Коляденка та Ірину Білик, крім котлет

Шанувальників дуже зворушило спілкування Ірини та Дмитра, а багато хто навіть припустив, що парочка знову возз’єдналася.

Нагадаємо, що якийсь час тому Дмитро Коляденко розповів в інтерв’ю Славі Дьоміну, що остаточно розірвав стосунки з Іриною Білик і більше не має наміру з нею спілкуватися. Хореограф наголосив, що остаточно поставив “жирну крапку”.

Коляденко зізнався, що поставив крапку у відносинах із Іриною Білик

Однак незабаром він знову заговорив про колишню дружину. Вже в наступному інтерв’ю для “ЛюксФМ” у розмові з журналістами Дмитро зізнався, що колишня дружина посідає перше місце у його хіт-параді, як найкраща жінка, з якою йому доводилося будь-коли бути.

Дмитро Коляденко розповів про шлюб із Іриною Білик

Пізніше Діма Коляденко став приходити на сторінку до Ірини у коментарі та вставляв короткі репліки на тему зрад та взаємин із партнерами.

Зазначимо, що незважаючи на те, що громадянський шлюб Ірини Білик та Дмитра Коляденка тривав лише три роки, обидва висловлюються про нього, як про найпристрасніше та емоційне. Під час спільного життя партнери неодноразово сварилися та завжди голосно з’ясовували стосунки. В одному з інтерв’ю Білик навіть згадала про бійки та биття посуду. Приводом гучних розбірок завжди був один – ревнощі Коляденка.

Білик та Коляденко дуже гармонійно виглядали