“Є бажання віднайти своє кохання”: 52-річний Дмитро Коляденко зізнався, що готовий почати нові стосунки

Хореограф Дмитро Коляденко вирішив залишити в минулому своє кохання до Ірини Білик та розпочати нові стосунки. Що про нову обраницю розповів шоумен?

Відомий український шоумен Дмитро Коляденко зізнався, що готовий до нових стосунків. Багато часу про особисте хореографа не було чути. Про плани на своє особисте життя чоловік розповів на програмі “Він Вона Шоу“.

За словами зірки, він вірить, що особисте щастя чекає на нього та активно шукає, де ж воно затаїлося. На додаток, чоловік вже двічі був на побаченні. Проте, поки далі діло не заходило.

“Я шукаю любов. Я хочу ходити на побачення. Багато дівчат пишуть, шлють сердечки. А я відповідаю!”, – зізнався Дмитро.

Дмитро Коляденко розповів про готовність до нових стосунків
Дмитро Коляденко розповів про готовність до нових стосунків

Поки, претенденток на серце Коляденка дві, проте, хто знає можливо її кількість збільшиться. Адже Дмитро налаштований рішуче. Поки він не визначився, з ким з жінок планує будувати серйозні стосунки. Зараз стосунки шоумена на цукерково-букетному періоді.

Дмитро Коляденко розповів про особисте
Дмитро Коляденко розповів про особисте

Нагадаємо, Дмитро Коляденко вже був одружений. Його колишня дружина Олена Коляденко також займається танцями. Пара була у шлюбі 10 років, проте спільна робота перетворила закоханих на колег, тож вони вирішили розлучитися. У їхньому шлюбі народився син Філіп, який зараз виступає з гуртом KADNAY.

Дмитро Коляденко розповів про зародження нових стосунків
Дмитро Коляденко розповів про зародження нових стосунків

Великим захопленням в житті Дмитра стала відому українська співачка Ірина Білик. Хоча пара не була офіційно одружена, їх стосунки обговорювала вся країна. А нещодавно, зірки вирішили підігріти інтерес до їх персон. На сторінці Ірини в Instagram з’явилося відео, де виконавиця палко танцює з хореографом та дарує йому поцілунки. Тож, шанувальники запідозрили, що зірки помирилися й можуть відновити стосунки.

Дмитро Коляденко розповів про зародження нових стосунків
Дмитро Коляденко розповів про зародження нових стосунків

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.