Рубрики: Новини
07.10.2024 09:03

Марія Яремчук розповіла про неочікуваний вчинок Софії Ротару: як співачка розбила надії молодої колеги?

Донька легендарного Назарія Яремчука, Марія, вирішила вшанувати спадщину свого батька. Проте не всі запрошені зірки погодилися на зйомки у фільмі.
Поділитися

Співачка Марія Яремчук, донька легендарного Назарія Яремчука, поділилася досвідом, який став несподіваним сюрпризом для її шанувальників. Вона розповіла, що відома виконавиця Софія Ротару відмовилася знятися у фільмі про її батька під назвою “Яремчук: Незрівнянний світ краси”.

Марія прагнула запросити Ротару до участі, адже обидві легенди творили в один час і мали спільну історію, пов’язану з творами Володимира Івасюка. Співачка вважала правильним показати ставлення Софії Михайлівни, навіть пробувала домовитися з її сином, але натрапила на відмову.

“Ми не отримали схвальну відповідь, не знаю, з яких причин”, — зізналася співачка.

Марія Яремчук розповіла про вчинок, який не очікувала від Софії Ротару

Проте відмова Ротару — не єдина. Як зазначила Яремчук, у фільмі також не погодилися взяти участь співак та актор Василь Зінкевич, який в принципі не сильно бажає проявляти себе на публіці. А також покійний Левко Дутківський, який на той час дуже переймався через своє здоров’я та боявся, що зйомки у фільмі завдадуть йому непоправної шкоди. Він годинами розповідав дочці про батька, проте повторити це на камеру не наважився.

У фільмі ми не побачили й двох синів Назарія. За словами співачки, вона кликала братів на зйомки, проте ті проігнорували запрошення. А ось, Назарій та Дмитро мають іншу версію подій, проте не поспішають її озвучувати.

Марія Яремчук розповіла про вчинок, який не очікувала від Софії Ротару

В будь-якому разі, Марія Яремчук продовжує шукати способи вшанувати спадщину свого батька, водночас зберігаючи власний стиль та ідентичність у музичній індустрії. Попри труднощі, вона залишається відкритою до нових ідей та проєкт, намагаючись залучити молодь до української музичної спадщини.