Рубрики: Новини
08.10.2024 20:39

“Не помічали такого?”: старший брат Марії Яремчук розповів про її погану рису після її різких висловлювань

Син Народного артиста України Назарія Яремчука - Дмитро Яремчук пояснив, чому не підтримує стосунків зі своєю сестрою Марією, яка так і не змогла порозумітися з колегами знаменитого артиста.
Поділитися

Нещодавно на екрани вийшов документальний фільм про легендарного українського виконавця Назарія Яремчука, продюсером якого виступила його молодша дочка Марія Яремчук. У стрічці під назвою «Яремчук: Незрівнянний світ краси» розповідається про невідомі факти біографії Народного артиста, а також містить сімейні архіви, спогади рідних, друзів та колег. Однак, як з’ясувалося, не всі музиканти погодилися взяти участь у зйомках.  За словами доньки артиста Марії Яремчук, їй не вдалося домовитись із Василем Зінкевичем та Софією Ротару, хоча переговори про участь у документальному фільмі велися.

Брат Марії Яремчук розповів про її погану рису, яка заважає спілкуванню

Причину співачка так і не озвучила, проте її зведений брат – Народний артист України Дмитро Яремчук припустив, що молодій жінці не вистачило такту, тому їй так і не вдалося залучити до зйомок славетних колег батька. Про це артист розповів в інтерв’ю Obozrevatel.

На думку музиканта, до таких легендарних особистостей, як Софія Ротару та Василю Зінкевичу повинен бути особливий підхід і переговорник повинен мати вміння вести розмову, при цьому бути дуже делікатним. Одного того, що Назарій Яремчук був непересічною особистістю замало.

Дмитро вважає, що сестрі забракло почуття такту. До того ж він не впевнений, чи є ця риса характеру у молодшої сестри і чи можна було його виховати.

“А ще треба любити не себе у мистецтві, а мистецтво – у собі. Розумієте?» – прокоментував Дмитро Яремчук.

Зазначимо, що сини легендарного українського артиста Назарія Яремчука – Дмитро та Назарій останнім часом взагалі не контактують зі своєю зведеною сестрою. Брати неодноразово запрошували її взяти участь у фестивалі присвяченому їхньому батькові, проте Марія завжди ігнорувала.