“Будучи за кордоном”: Марія Яремчук поділилася зізнанням про життя вдалині від Батьківщини – не відпускає

Не так давно Марія Яремчук представила фільм про свого батька Назарія Яремчука, який нині транслюється у кінотеатрах. У зв'язку з цим зірка поділилася зізнанням про життя вдалині від Батьківщини.

Більше п’яти років Марія Назарівна Яремчук майже не виходила на зв’язок. Вона вела закритий образ життя, ніяк не проявлялася в соціальних мережах, поки інші артиста намагалися усіма можливими способами заробити через них, і лише 2022-го вийшла на зв’язок суто заради своїх співвітчизників, які потребували будь-якої підтримки. Марія Яремчук не змогла мовчати і також почала активно говорити про те, що відбувається в Україні.

У співачки досі залишилася велика кількість шанувальників. Здавалося, що вона не так довго пробула на сцені, або заробити настільки вірно аудиторію, але у її випадку це сталося, і інші колеги Марії можуть лише цьому позаздрити. Ба більше, публіка вважаю, що у Яремчук ще є великий потенціал стати суперзіркою, і готові її підтримати на цьому шляху.

Марія Яремчук поділилася зізнанням про життя за кордоном

Втім, поки вона займається популяризацію та просуванням документального фільму про її батька Назарія Яремчука. Найцікавіші відгуки вона публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Зокрема, свіжий з’явився у розділі її stories. Користувачка зізналася, що чекала поїздки додому для того, аби зводити своїх батьків в кінотеатр та подивитися стрічку.

Марія Яремчук поділилася зізнанням про життя за кордоном. Скріншоти особистої сторінки зірки

Нагадуємо, не так давно Марія Яремчук дала ексклюзивний коментар на рахунок можливого відновлення сценічної діяльності. Зірка зізналася, що поки цього не планує, здебільшого через те, що вона нещодавно народила. Зараз артистка займається своїм малюком, але визнала, що у випадку повернення на сцену, вона одразу повідомить про своє рішення публіці. Цікаво, що тепер Яремчук не заперечує можливість того, що все ж таки захоче знову виступати. А фанати тим часом сподіваються, що це все-таки станеться.

Схожі статті

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.

Хто з них більше схожий на Барбі: мама Дана Балана точнісінько повторила стиль Тіни Кароль – через 18 років

Мама Дана Балана та Тіна Кароль, як вважають шанувальники, дуже схожі зовні та одягаються в одному стилі. Щоправда, українська співачка носила такі сукні майже 20 років тому.

Коні, жарти і море сміху: Камалія показала, що робила на заході для української еліти – прохід не для всіх

Камалія займається кінним спортом і навіть приймає участь у чемпіонатах. Зірка розповіла, яких результатів досягла вона та її кінь на крутих змаганнях в "Parade Allure".

Компанія, яка складається всього з однієї людини: Ольга Фреймут розповіла, чому навчає людей за кордоном

"Ревізорку" Ольгу Фреймут закордоном вразив один бізнесмен. Він зробив те, про що зірка навіть подумати не могла. І саме це вона назвала успіхом.