Рубрики: Новини
08.10.2024 23:14

Ведуча шоу “Ранок удома” Лілія Ребрик показала, хто та як прибирає її шикарний маєток: так може кожна жінка

Будинок Лілії Ребрик на Київщині прибирає ціла професійна бригада. Працівники розподілені у різних зонах і виконують чітко поставлені завдання.
Поділитися

Багатодітна відома телеведуча нині ранкового шоу “Ранок удома” Лілія Ребрик розповіла всю правду про те, хто насправді та як доглядає за її великим і шикарним котеджем у Київській області. Дійсно, бути мамою трьох дітей, дружиною, а також працювати на телебаченні і паралельно встигати ще й доглядати за великим будинком, це з ролі фантастики. Тому, за цю справу береться не вона, а цілі бригади. Про все це Лілія Ребрик повідомила в своїй stories у соцмережі Instagram.

За її словами, сьогодні, 8 жовтня, у них вдома як раз було заплановано генеральне прибирання. За цю справу береться не вона сама, а спеціальна професійна клінінгова компанія. Цікаво, у скількох ще українців вдома прибираються цілі бригади. Лілія Ребрик запевняє, що ці бригади розподіляються по зонам і кожен працює та виконує чітко встановлені завдання. Замість того, щоб витрачати час на прибирання телеведуча витрачає його на те, аби проводити час зі своїми дітьми.

“Це дуже зручно. Вони створюють чистоту з гарним настроєм, це для мене дуже важливо”, – пояснила Лілія Ребрик.

Лілія Ребрик розповіла, хто прибирає її шикарний маєток під Києвом

Крім цього, вона підкреслює, що зручність цих клінінгових компаній у тому, що вони дуже якісно прибирають, оперативно та швидко. Також, це не обов’язково завжди і постійно може бути генеральне прибирання. Лілія Ребрик пробувала замовляти і клінінг окремих зон, і всього будинку одразу, і суто чистку меблів. Словом, це може бути абсолютно що завгодно.

Так, телеведуча виклала кадри того, як у її будинку вже перебуває така бригада, яка все скрізь миє, чистить, пилососить, протирає до блиску. Велика увага приділяється меблям, батареям і всьому, звідки пил дістати і прибирати важче всього. Або, як правильно, у господинь просто не доходять туди руки. Варто відмітити, що у ведучої дуже гарний двоповерховий будинок і дуже озеленене подвір’я.