Рубрики: Новини
09.10.2024 20:39

До того, як одягла корону: як виглядала найвибагливіша суддя “Танців із зірками” Кухар до популярності

Як з'ясувалося, у дитинстві прима-балерина Катерина Кухар дуже любила експериментувати з образами. Як виглядала знаменитість до того, як стала мега популярною?
Поділитися

Найвибагливіша і найсуворіша суддя “Танців із зірками” прима-балерина Катерина Кухар протягом своєї кар’єри не вдавалася до кардинальних змін іміджу. Зате в дитинстві, як стверджує знаменитість, вона була відкрита до будь-яких експериментів і одного разу навіть пофарбувала своє красиве каштанове волосся в білий колір.

Катерина Кухар показала, як виглядала до популярності

Так, у мікроблозі Катерини Кухар з’явилися архівні фотографії, зроблені задовго до того, як про неї дізнався весь світ. У кадрі юна балерина позувала у компанії друзів. На ній була літня сукня чорного кольору, проте увагу привернули її кучеряве волосся, пофарбоване в блонд і чубчик. Друга фотографія, зважаючи на все, була зроблена в Санкт-Петербурзі. На фоні мосту з пам’ятником юна Катя позувала в об’ємній шкіряній куртці чорного кольору та штанах. Її біляве волосся було зібране в хвіст.

Катерина Кухар показала, як виглядала до популярності

Зазначимо, що таких кардинальних змін на вигляд Кухар не було ніколи. На фотографіях балерину можна ледве дізнатися. А що ви думаєте з цього приводу?

Нагадаємо, що до того, як стати суддею у популярному телевізійному шоу “Танці з зірками” у 2017 році прима-балерина Національної опери України Катерина Кухар була відома у досить вузьких колах шанувальників її творчості, але після появи у проекті про неї дізналися мільйони.

Катерина Кухар

Тендітна, але водночас сувора і гостра на язик молода жінка була найвибагливішою і найсуворішою суддею телешоу. Вона могла сказати все, що думає про будь-якого учасника незалежно від його зіркового статусу. За лаштунками її часто називали “сталевої леді”, а телеглядачі прозвали “сніговою королевою”.