“На кого вона тільки не образилася”: гостра на язик Катерина Кухар звинуватила Ілону Гвоздьову в їхньому конфлікті

Суддя шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар прокоментувала свій публічний конфлікт з хореографкою Ілоною Гвоздьовою та чутки про сварку зі співачкою Олею Поляковою.

У третьому випуску дев’ятого сезону “Танців з зірками”, який вийшов у ефір на початку жовтня, до трійки суддів запросили Ілону Гвоздьову. Танцівниця й сама неодноразово брала участь у телепроєкті, щоправда в якості учасниці. Цей епізод не обійшовся без конфлікту – спільної мови Гвоздьова не знайшла з Катериною Кухар. Про цю суперечку у прямому ефірі її учасниці згадують і сьогодні.

Українська прима-балерина завжди славилася як доволі сувора суддя з власною думкою. Катерина ніколи не була щедрою на компліменти для учасників і завжди говорила прямо все, що вона думає про їхню техніку танцю. При цьому вона завжди була доволі вимогливою.

Катерина кухар та Ілона гостьова
Катерина Кухар та Ілона Гвоздьова

Так Кухар доволі строго прокоментувала виступ Станіслава Горуни. На що Ілона Гвоздьова взялася захищати учасника – танцівниця заявила, що не розуміє, чому балерина використовує в бальній хореографії класичну термінологію.

На що Катерина відповіла, що там, де Ілона вчиться, вона вже викладає. На що колишня учасниця телепроєкту заявила:

“Коли Катя почала викладати, я до цього часу відучилася й отримала диплом магістра сучасної хореографії. Тому, хто де вчився і кому кого вчити”.

Ілона Гвоздьова своїм прикладом показує, яких результатів можна дістатися після пологів.
Ілона Гвоздьова у парі з Ігорем Ласточкіним

Катерина Кухар знову пригадала цю суперечку в інтерв’ю для “КП Україна“:

“Вона образилася на мене до того, як присіла в крісло журі, або після? На кого вона тільки не образилася”, – відверто заявила балерина.

Пригадала вона й вигаданий конфлікт з Олею Поляковою. У 2017 році артистка брала участь у “Танцях з зірками”, в одному з ефірів вона отримала двійку від строгої Катерини. Остання зізналася, що тоді вся мережа вважала, що між ними з Суперблондинкою станеться сварка, проте вони й досі спілкуються та підтримують теплі стосунки. Адже обидві розуміють принципи шоу та телепроєкту.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.