Рубрики: Новини
10.10.2024 15:42

Тихо сидів у Німеччині більше 2-х років: чому Олег Винник більше не ховається від шанувальників

Олег Вінник приголомшив шанувальників гучною заявою. Співак уже пакує валізи і збирається залишити Німеччину, де ховався від публіки понад два роки.
Поділитися

У перші дні повномасштабного вторгнення Олег Винник разом зі своєю бек-вокалісткою та  дружиною Таїсією Сватко виїхав з України. Як розповідає його колишній продюсер Олександр Горбенко, у машині дружини якого артист перетинав кордон, зранку 24 лютого 2022 року співак приїхав до нього із трьома валізами. Вони були настільки великі, що скромна валіза його сім’ї важко помістилася в багажник. Так, 27 лютого “ватажок вовчиць”, ховаючись під синім пледом, щоб його не помітили в машині, перетнув кордон України.

Експродюсер Олега Винника розповів про те, як співак втікав з України

Якийсь час Винник виходив на зв’язок у своєму інстаграмі і записував повідомлення для шанувальників, а потім різко зник. Майже рік про співака не було жодної інформації, доходили лише чутки про нібито його “тяжку хворобу” та розповіді “близьких друзів” про його участь у закупівлі автомобілів для армії. Лише за рік Вінник дав велике інтерв’ю журналістці Вікторії Курочці, де зізнався, що весь цей час із дружиною перебував у Німеччині, а потім знову зник.

Олег Винник вперше розповів про свій діагноз

Проте 2024 року артист знову активізувався і повідомив, що повертається на сцену. Вже у серпні на музичних майданчиках з’явилася його нова пісня “Мої люди”, а нещодавно стало відомо, що артист вирушає у тур і збирається дати кілька концертів у деяких європейських країнах – Німеччині, Австрії, Польщі та Чехії. Про це повідомила керівниця фан-клубу Винника та його представниця в Україні Валерія Барон.

Олег Винник розповів, що планує скоро залишити Німеччину

Фанатка подає повернення на сцену Винника як “сенсацію 2024 року” та обіцяє феєричне живе шоу, на якому артист із “потужною енергією” виконає свої старі та нові хіти.

“Квитки сильно обмежені, тому поспішай і забезпечити собі місце на цій незабутній події”, – написала в анонсі Барон.

Олег Винник розповів, що планує скоро залишити Німеччину

Коли саме відбудуться концерти та чи приїде Народний артист до України, наразі невідомо. Зазначимо, що деякі шанувальники з наснагою сприйняли новину і вже готові злитися з артистом у загальному екстазі. А ви хотіли б побачити феєричне повернення Винника?