Рубрики: Новини
11.10.2024 12:58

Надя Дорофєєва вперше розповіла про сварки з чоловіком Кацуріним: “Потрібно більше”

Популярна українська співачка Надя Дорофєєва вперше розповіла про іншу сторону свого сімейного життя з ресторатором Мішею Кацуріним. Усі деталі в статті.
Поділитися

Декілька років тому стало відомо, що Надя Дорофєєва прийняли рішення розлучитися з Володимиром Дантесом. Для фанатів це стало справжнім сюрпризом, адже вони навіть не здогадувалися про кризу у взаєминах зіркової пари.

За декілька місяців до цього їх бачили разом в Києві, і вони виглядали щасливими та закоханими. Врешті-решт, Володимир розповів, що насправді в них був шанс врятувати шлюб, але через обставини в країні вони не могли сконцентруватися на стосунках, а тому просто вирішила одне одного відпустити.

Надя Дорофєєва розповіла про свої конфлікти з чоловіком

Надя Дорофєєва розповіла про свої конфлікти з чоловіком

Через рік після розлучення Надя вийшла заміж. Для багатьох це також стало великим відкриттям, адже артистка вельми швидко прийшла до тями після розлучення і вирішила з головою пірнути у сімейне життя з іншою людиною. Разом з Михайлом їм вдається займатися блогінгом, творчістю та збирати навколо себе людей зі схожою ментальністю та думками.

І хоча зовні все виглядає гармонійно, Надя дала зрозуміти, що і в їхньому з Михайлом сімейному житті трапляються сварки, втім, вони знаходять прекрасне застосування, адже подібні емоції співачці потрібні для творчості.

“У мене з’явився такий музичний партнер і ми відчуваємо один одного. Ми говоримо про пісні, засинаючи: “О було б прикольно зробити так чи так, чи так”. Це дуже зручно”

Деякі пісні, як розповіла виконавиця, були написані в моменти, коли вони з чоловіком були у сварці.

“Я йому кажу: “Так що, сваритися більше потрібно, щоб ще хітовішими були пісні”

Варто зазначити, що у шлюбі з Володимиром Дантесом Надя так і не встигла розкритися як сольна співачка, адже якраз напередодні розлучення їхній дует з Олексієм Завгороднім розпався. Примітно, що для Дантеса розлучення пішло на користь, адже в нього вийшло багато популярних композицій.