Рубрики: Новини
11.10.2024 14:29

Про що вона не сказала: пластичний хірург розповів, які операції робила Білик, щоб бути молодою

Затребуваний пластичний хірург розповів, що всі операції Ірини Білик цілком відповідають трендам 2000-х років. Як виглядало інста-ліцо того часу? І як виглядає артистка зараз?
Поділитися

Нещодавно співачка Ірина Білик зробила гучну заяву і нарешті зізналася, що робила пластичну операцію і не одну. Затребуваний український хірург Сергій Дербак вважає, що всі перетворення, які артистка провела зі своєю зовнішністю, повністю відповідають трендам того часу.

Пластичний хірург розповів, які операції робила Ірина Білик

Наприклад, ідеальний овал обличчя. Лікар особисто знає пластичних хірургів, які проводили операції та вважає, що вони зробили “фантастичну роботу”.

Пластичний хірург розповів, які операції робила Ірина Білик

“Вони “заморозили” її в її молодості”, – резюмує Сергій Дербак.

Зазначимо, що перша пластична операція Білик пройшла 1999 році, після народження старшого сина Гліба. Тоді вона зробила блефаропластику повік, яка трохи змінила її природний розріз очей.

Далі співачка вирішила виправити горбинку на носі, яка дісталася їй від грузинських предків. Головною умовою було зробити це дуже коректно, щоб обличчя кардинально не змінилося. Однак зараз Ірина вважає, що вчинила не правильно і потрібно було прибрати горбинку зовсім, щоб носа було ідеально рівним. Втім, пізніше, судячи з останніх фото, Білик це й зробила.

Пластичний хірург розповів, які операції робила Ірина Білик

Пластичний хірург запевняє, що більшість ринопластик вимагають корекції, тому він завжди попереджає своїх пацієнтів, щоб вони були готові до цього. Щодо форми носа Білик, то, на думку Сергія Дербак – він “дуже модний” – з ідеальною рівною “спинкою” і трохи схожий на ляльковий.

Пластичний хірург розповів, які операції робила Ірина Білик

Наразі Ірина Білик підтримує свою молодість лише уколами краси. Наприклад, очевидно, що співачка постійно підколює губи та вилиці. Однак, незважаючи на те, що над обличчям артистки продовжують працювати найкращі професіонали, іноді можна помітити у неї сильні набряки, але це, як вважає хірург, цілком нормальне явище і не пов’язане із надмірним захопленням гіалуроновою кислотою.

Пластичний хірург розповів, які операції робила Ірина Білик

“Я бажаю всім так виглядати, як Ірина Білик у своєму віці”, – сказав Сергій Дербак.