Рубрики: Новини
12.10.2024 20:00

Як склалося життя Міки Ньютон за кордоном? 38-річна співачка перетворилася на викладачку

Популярна українська співачка Міка Ньютон емігрувала до Сполучених Штатів більше 10 років тому. З тих пір вона заробляє собі на життя не концертами.
Поділитися

20 років тому Міка Ньютон стала феноменом української естради, була однією з найпопулярніших співачок, а її хіти звучали абсолютно всюди. Здавалося, що навряд хтось захоче покинути таку позицію в шоу-бізнесі. Тим не менш, 10 років тому Міка Ньютон переїхала до Сполучених Штатів Америки і з тих пір не поверталася на батьківщину жити, а лише наносила візити до батьків.

За кордоном вона зустрілася зі своїм майбутнім чоловіком Крісом Саваедрою. Пара побралася, але дітей вільних поки що немає. Артистка була вимушена боротися з онкологією, і на це в неї пішов не один рік. Ще 5 років пізніше вона уважно слідкувала за своїм станом, аби не спровокувати ремісію.

Міка Ньютон розповіла, чим заробляє на життя за кордоном

Міка Ньютон розповіла, чим заробляє на життя за кордоном

Після переїзду та адаптації Міка Ньютон розповідала, що намагалася розвивати музичну кар’єру за кордоном, але не досягла успіху. Тим не менш, вона також активно ходила на проби для зйомок реклами, і неодноразово брала участь у знімальному процесі. Саме так вона себе утримувала певний час.

А нещодавно стало відомо про викладацьку діяльність артистки. Вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram об’яву, в якій повідомляла, що проводить останній вебінар з англійського акценту. Міка Ньютон допомагає усім бажаючим звучати більш мелодійно на англійській мові.

Міка Ньютон розповіла, чим заробляє на життя за кордоном. Скріншоти особистої сторінки зірки

“Друзі! Вже завтра 12 жовтня о десятій ранку відбудеться мій вебінар по акценту. Більше робити не буду. Урок пройде вживу по зум. Записи року також буде і по закінченню і ви зможете його собі завантажити. Вартість 30 доларів”

Цікаво, що саме цього року Міка Ньютон пройшла останні обстеження і вийшла у стабільну ремісію з набагато меншими ризиками захворіти знову на рак.