“12 років разом”: 38-річна Міка Ньютон показала того, хто прокидається поруч з нею вже дуже довгий час

Відома співачка Міка Ньютон вже 6 років, як офіційно заміжня. Проте, виявляється, у її житті є дехто інших, хто завжди поруч з нею і підтримує її.

Відома артистка Міка Ньютон, після участі в пісенному конкурсі “Євробачення” у 2011 році, перебралася до США. Тоді, співачка навіть не думала, що залишиться там назавжди, але доля вирішила все за неї. Жінка зустріла там своє кохання, тож залишила думки про повернення на Батьківщину в мріях.

Наразі, вона у шлюбі з чоловіком, на ім’я Кріс Сааведра. Цікаво, що виконавиця та підприємець познайомилися у звичайному супермаркеті. Ньютон запала у серце чоловіка, він довгий час залицявся до неї, зрештою Міка здалася та відповіла йому взаємністю. Вже цілих 6 років пара насолоджується компанією одне одного. Проте, в їх житті є третій, який завжди біля зірки та якого вона любить не менше за найрідніших людей.

Міка Ньютон показала з ким прокидається вже цілих 12 років
Міка Ньютон показала з ким прокидається вже цілих 12 років

Мова йде про її домашнього улюбленця. Білий лабрадор, на ім’я Моцарт біля співачки вже 12 років. Вона неймовірно вдячна долі за свого песика, який всі ці роки прикрашав її життя. Тому, коли собаці виповнилося 12 років, артистка не могла не відмітити його у своєму Instagram.

“З днем народження, Моцарт. Дякую за найкращі 12 років разом. Навіть не знаю, що б я робила без тебе. Ти підтримував мене у моїх злети та падіннях. Нам з Крісом так пощастило бути твоїми батьками. Куди пролетів час?”, – написала співачка.

Міка Ньютон показала з ким прокидається вже цілих 12 років
Міка Ньютон показала з ким прокидається вже цілих 12 років

Нагадаємо, Міка чимало пережила у своєму житті. У 2019 і її життя увірвалася серйозна хвороба – рак яєчників. На щастя, виконавиця змогла подолати недуг. Наразі вона активно веде свій фото блог, де розповідає про своє життя за кордоном. Крім того, вона навчає співам усіх охочих. А от від власної кар’єри на великій сцені, учасниця вокального конкурсу відмовилася.

Схожі статті

Ображений погляд, невдоволення і нерозуміння: Каменських вразила правдою про атмосферу в її з Потапом домі

Нерозуміння, запитання в очах та вираз, який неможливо забути, – усе це Настя Каменських показала, щоб передати атмосферу в її з Потапом домі.

Життя без Кондратюка: Аіда Ніколайчук показала, як змінилася і якого чоловіка відхопила після 2-х розлучень

Таке життя без Ігоря Кондратюка! Аіда Ніколайчук з Х-Фактора показала, як сильно змінилася і якого красеня відхопила після двох спроб створити сімʼю.

Ольга Сумська показала, якою її полюбив вже немолодий Євген Паперний: спочатку обрав її, а потім заміжню

58-річна Ольга Сумська показала, якою її полюбив вже немолодий Євген Паперний. Відомий актор спочатку обрав її, а потім заміжню жінку, яку увів із сімʼї.

Подумали, що Мадонна: Наталія Могилевська показала, як виглядала багато років тому — шанувальники у захваті

Відома артистка Наталія Могилевська вирішила поділитися своїми спогадами та показала архівне фото зі своєї молодості. Важко повірити, що на знімку українська співачка, а не голлівудська зірка.

“Міряла з юних років”: Оля Мартиновська віддала малолітню доньку своїй мамі та відправилася на край світу

Відома українська кулінарка Ольга Мартиновська мріяла про цю подорож ще з дитинства. Настав час, щоб мрії стали реальністю, тому вона залишила донечку у бабусі та вирушила назустріч невідомому.

Маленький пасинок 34-річної Наді Дорофєєвої потрапив в обʼєктив і вразив своїм виглядом: “Перші шви”

У родині Наді Дорофєєвої та Міши Кацуріна сталася подія, яка назавжди відкарбувалася на маленькому синові ресторатора. Чоловік вразив спокійною реакцією на ситуацію.