Рубрики: Новини
15.10.2024 14:03

Злата Огнєвіч розповіла про головний свій страх: вирішується одним походом до салону

Найбільше в житті співачка Злата Огневич переживала про самотність та старість, але у 38 років зрозуміла, що марно. Процес запущено і його вже не зупинити!
Поділитися

Останнім часом співачка Злата Огнєвіч дуже відверта зі своїми шанувальниками і розповідає про себе те, про що раніше ніколи не зізналася б. Так, у розмові з Олексієм Сухановим артистка вперше поділилася, що багато років була одержима бажанням будь-що зберегти свою молодість. Артистка буквально весь свій вільний від гастролей та виступів час проводила у косметолога та робила всі можливі процедури, незалежно від їхньої вартості.  Варто було Златі помітити чергову зморшку, як наступного дня вона вже лежала у кріслі фахівця. У розмові з Сухановим артистка згадує лише про мезотерапію, але з її слів стає зрозумілим, що цим вона не обмежувалася.

Оператори Олексія Суханова підкреслили зморшки і додали віку Златі Огнєвіч

Так тривало багато років, однак у 38 років Злата раптом зрозуміла, що старість неминуча і їй все одно доведеться змиритися зі своїм віком. Зараз Злата ставиться до проблеми старіння філософськи і буває у косметолога лише за необхідності. Проте співачка все ж має свої правила, яких вона намагається дотримуватися, щоб у 38 років виглядати гідно: щоранку Злати починається з масажу шкіри обличчя, обов’язково “корисний сніданок”, прийом необхідних вітамінів, медитація та планування дня, щоб виділити час на себе .

Злата Огнєвіч розповіла, як харчується і що є у неї в холодильнику

Ще однією проблемою у житті артистки є самотність. Про це вона також зізналася Олексію Суханову.

Нагадаємо, що у 2021 році співачка Злата Огнєвіч вирушила на проект “Холостячка”, щоб знайти супутника, з яким проживе решту свого життя. Артистка прийшла на проект із певним запитом і серед 16 учасників обрала найдостойнішого. Ним виявився підприємець Андрій Задворний.

Злата Огнєвіч розповіла, чому від неї пішов Андрій Задворний та ще кілька чоловіків

Проте вже за півтора місяця переможець шоу покинув артистку. У коментарі він зізнався, що помилився у своїх почуттях і більше не любить Злату. Згодом стало відомо, що Задворний почав зустрічатися з 19-річною моделлю. А Злата Огнєвіч продовжила пошуки і досі шукає чоловіка, який оцінить усі її достоїнства та прийме такий, як є.