Рубрики: Новини
15.10.2024 21:01

Катя Велика, Анатолій Цуперяк та інші: що стало з найхаризматичнішими героями “МастерШеф”

За 14 сезонів у проєкті встигло взяти участь сотні кулінарів, але найбільше телеглядачам запам'яталися Анатолій Цуперяк, Катерина Велика та Ліза Глінська. Як склалося їхнє життя після шоу?
Поділитися

Восени 2024 року стартував 14-й сезон “МастерШеф”, на який за право боротися за звання найкращого кухаря-любителя країни з’їхалися сотні кулінарів з усіх куточків України, а деякі навіть примчали з-за кордону. Зазначимо, що за час існування шоу у відбірному турі брали участь тисячі людей, десятки стали учасниками проєкту, серед яких особливо виділялися кілька найяскравіших та харизматичних особистостей. Як склалася їхня доля після шоу?

Ліза Глінська

Екс-учасниця МастерШеф Ліза Глінська вагітна первістком

Скромна дівчина, яка тільки-но переїхала до Києва, Ліза Глінська стала переможницею другого сезону. Після закінчення шоу вона пройшла курс у престижній французькій кулінарній школі Le Cordon Bleu, пройшла стажування до найкращих кондитерських Парижа та повернулася до України. Глінська почала вести майстер-класи, відкрила власний Ютуб-канал та випустила кілька книг, у яких ділилася власним досвідом. Також дівчина взяла участь у МастерШефі як суддя.

Ліза Глінська з МастерШеф показала, як виглядає з різними стрижками

На відміну від своїх колег Глінська завжди вела дуже закритий спосіб життя і практично нічого не розповідала про особисте. У 2022 році Ліза вдруге вийшла заміж за давнього приятеля, з яким була знайома понад 20 років. Зараз вона живе у Києві разом із чоловіком та своїми улюбленими котами. Дітей у сім’ї поки що немає.

Ліза Глінська вийшла заміж у жовто-блакитному та показала чоловіка

Анатолій Цуперяк

Зірка МастерШеф-3 Анатолій Цуперяк вразив виглядом після шоу

Молодий та дуже харизматичний молодий чоловік із Закарпаття Анатолій Цуперяк привернув до себе увагу ще на відбірному турі третього сезону. Вже в наступних епізодах було зрозуміло – Анатолій стане справжньою зіркою!

Зірка МастерШеф-3 Анатолій Цуперяк вразив виглядом після шоу

Його яскрава лексика, забавні вислови з використанням нецензурних слів відразу розліталися в Мережі і перетворювалися на меми. Зараз Анатолій, зважаючи на все, перебуває в Україні. Щоправда, останнє фото в Інстаграмі датується 2022 роком. Зовні Цуперяк не змінився.

Зірка МастерШеф-3 Анатолій Цуперяк вразив виглядом після шоу

Катерини Велика

Катя Велика після новини про розлучення вперше вийшла на зв’язок

Ця учасниця запам’яталася своїми екстравагантними образами, які вражали не лише телеглядачів, а й суддів та учасників шоу. Велика без кінця розповідала про розкішне життя і про чоловіка, який виконує всі його примхи. Після участі у шоу Велика народила дитину та постійно жила за кордоном.

Велика показала цікавий спортивний образ

У 2024 році найбагатша учасниця проєкту приголомшила новиною про розлучення. Зараз Велика разом із сином живе у Португалії. У її житті практично нічого не змінилося – тренування, подорожі та яскраве брендове вбрання.

Катя Велика з чоловіком та дитиною