“Мій приклад”: суддя “МастерШеф” Ярославський показав батька, який би міг стати тестем для Мартиновської

Хоча люди постійно змінюються протягом життя, основні риси в нас закладаються ще в дитинстві. Володимир Ярославський розповів, що найбільше вплинуло на його характер та життєві принципи.

Володимир Ярославський, відомий український шеф-кухар і суддя шоу “МастерШеф”, нещодавно поділився зворушливим постом, де розповів про свого батька. У дописі кулінар поділився спільною фотографією з батьком та розповів про його життєвий шлях минуле та виховання, яке завдяки цьому отримав Володимир. Це викликало великий інтерес серед його підписників та дало змогу краще зрозуміти, яким було дитинство Ярославського.

Володимир Ярославський показав свого батька
Володимир Ярославський показав свого батька

Дитинство без сталої домівки

Батько Володимира Ярославського був військовим, і це суттєво вплинуло на життя майбутнього шеф-кухаря. Сім’я часто переїздила через службові обов’язки батька. Володимир зізнається, що це навчило його адаптуватися до нових умов і знаходити спільну мову з різними людьми. Але в будь-якому місті Ярославський виховувався у любові до України. Прикладом для наслідування у Володимира був саме батько, який і зараз дуже переймається через події навколо, але щиро вірить у хороше майбутнє.

Володимир Ярославський показав свого батька
Володимир Ярославський показав свого батька

Можливість вибирати власний шлях

У сім’ях військових діти часто йдуть по стопах батьків. Цьому сприяють як умови, так і бажання дорослих. Але Володимиру пощастило: його батько завжди вислуховував думку сина, допомагав порадою та підбадьорював. Саме тому змалку суддя “МастерШеф” міг вільно експериментувати з приготуванням їжі, все більше заглиблюючись в розуміння різних процесів, поєднань смаків та інших тонкощів кулінарії.

Неймовірні успіхи, яких не було б без батька

Володимир зізнається, що саме його тато допоміг йому стати тим, ким він є сьогодні. Не лише підтримкою, але й мовчазним прикладом того, яким має бути чоловік, якою повинна бути людина. Завдяки цьому Ярославський сьогодні є одним з найбільш впізнаваних шефів України, якого завжди раді бачити в будь-якому закладі та на найбільших телешоу.

Володимир Ярославський показав свого батька
Володимир Ярославський показав свого батька

А ось батько знаменитого кулінара навпаки не любить публічності та уваги до себе. Він ніяковіє, коли його впізнають, так не любить зніматися. Але вони з сином, як і в дитинстві, продовжують все обговорювати та підтримувати одне одного.

Схожі статті

Надя Дорофєєва показала свій животик та заговорила про дитинство: Міша Кацурін втретє стане батьком?

Коли жінка планує стати мамою, вона роздивляється дитячі іграшки та купує ті, які найбільше їй сподобалися. Невже поява Дорофєєвої серед купи м'яких зайчиків свідчить про вагітність зірки?