Рубрики: Новини
16.10.2024 16:33

Навіть говорити не захотів: Кличко всім показав, які почуття в нього залишились до Панеттьєрі

Володимир Кличко всім показав, які почуття в нього залишились до колишньої нареченої Гейден Панеттьєрі. Невже історія між ними не завершилася?
Поділитися

Колись шанувальники Володимира Кличка з нетерпінням очікували на новину про його весілля американською акторкою, адже пара декілька років була заручена. Втім, попри пропозицію руки і серця, дівчина так і не змогла стати дружиною всесвітньовідомого спортсмена з України.

Офіційною причиною розлучення стали її погані звички та образ життя. При цьому, у молодих людей встигла народитися донька, яку обидва дуже сильно люблять.

Опікуном став саме Володимир Кличко, і незабаром забрав спадкоємицю в Україну. Її вихованням займалася бабуся, мати Володимира та Віталія. Гейден же лише через декілька років заявила, що підписала документ про передачу опікунства в неадекватному стані. А бачитися зі своєю дочкою вона почала після того, як змогла налагодити своє здоров’я та звички.

Володимир Кличко відреагував на запитання про колишню Панеттьєрі

Володимир Кличко відреагував на запитання про колишню Панеттьєрі

З’явилося навіть повідомлення про можливе пом’якшення стосунків між колишніми нареченими. Однак, Володимир Кличко продемонстрував своє ставлення до подібних питань і розмов навколо нього та його екс-обраниці.

Українська журналістка під час прем’єри фільму “Підйомна сила” вирішила поцікавитися у Кличка, чи підтримує він зв’язок з екс-нареченою. Щоправда, Володимир не був готовий до такого запитання та різко відреагував на нього. Боксер відмовився говорити на цю тему, подякував за інтерв’ю та одразу пішов.

“Дякую за інтерв’ю! Гарного вечора, дякую!” – сказав знаменитість та проігнорував запитання.

Нагадуємо, що раніше з’являлася новина про її примусову госпіталізацію, однак згодом акторка вийшла на зв’язок та повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що вона покинула територію Флориди через ураган і знаходиться на відпочинку разом зі своїм бойфрендом. На кадрах вона виглядала дуже добре і ні про яку госпіталізацію навіть мови не йшло.