“А сьогодні в завтрашній день”: 48-річний Володимир Кличко видав цитату, гідну його старшого брата

Про що ви згадуєте найшвидше, чуючи прізвище "Кличко"? Бокс? Може політика? Чи неспроможність провести інтерв'ю так, щоб з нього не вдалося зібрати купу мемів?

Сьогодні про боксерську кар’єру Віталія Кличка згадують дуже рідко. Зараз спортсмен більш відомий, як політик та мем. Але якщо з його успішністю на політичній арені можна посперечатися, то легендарні мемні фрази Віталія точно переживуть і нас, і навіть наших нащадків.

Володимир Кличко забрав першість у свого брата-мера з крилатих висловів
Володимир Кличко забрав першість у свого брата-мера з крилатих висловів

Що ж стосується його молодшого брата, то настільки яскравих висловів він не робив. Володимир не настільки публічна людина та найчастіше взаємодіє з аудиторією через власні соціальні мережі. Але навіть цього іноді достатньо, щоб створити справжній перл, який викличе бурхливі обговорення.

Звісно, до мемності брата молодшому Кличку дотягнутися не вдалося. Його пост більше схожий на ті цитати, задача яких — мати розумний вигляд (при цьому не обов’язково бувши справді розумними).

“Озирніться та запитайте себе: що є поруч, чого там не має бути, та чого немає, але що бути повинно”, — пише Володимир у своєму пості

До слова, це чудовий урок для блогерів-початківців: абстрактні цитати та такі ж роздуми — це чудовий спосіб викликати дискусію. Просто намагайтеся писати без конкретики, дайте змогу аудиторії самій все додумувати в коментарях.

Володимир Кличко забрав першість у свого брата-мера з крилатих висловів
Володимир Кличко забрав першість у свого брата-мера з крилатих висловів

Якщо ж спробувати знайти сенс у словах Володимира, то можна припустити, що брат легендарного київського мера хоче сказати “позбудьтеся зайвого та наповніть життя бажаним”. Іншими словами, якщо ви бачите поруч речі чи людей, які нічого не приносять в ваше життя чи навіть забирають щось важливе (час, гроші, простір), то варто від цього відмежуватись. При цьому необхідно реалізовувати свої мрії, чи то це новий ремонт, довгоочікувані стосунки, відпустка чи щось інше, чого ви вже давно чекаєте.

Схожі статті

Руслан Сенічкін змістив фокус з одруженої Барбір на красуню Олю, і це можна зрозуміти: виглядає як модель

Жіноче фехтування — це справжнє мистецтво. Учасниці змагаються за першість у делікатному володінні шаблею. Але Ольга Харлан пішла далі та "взяла першість" у серці Руслана Сенічкіна.

Причиною став газон і басейн: 24-річна дружина Остапчука вразила правдою про розлучення через 4 місяці шлюбу

Тільки одружилися, а вже розмови про розлучення? Саме така ситуація спіткала пару Катерини Полтавської та Володимира Остапчука. Невже різниця у віці все ж виявилася занадто великою?