Будь-хто покличе тебе заміж, спробувавши цю соковиту грудку на обід. Дієтичне м’ясо, але дуже соковито

Приготування курячої грудки здається доволі банальною річчю, але її можна перетворити на справжній витвір мистецтва всього у декілька простих рухів.

Куряча грудка — це фантастична страва, яка підходить не тільки для тих, хто просто хоче смачно поїсти, але для тих, хто сидить на дієті, або наприклад не хоче набирати вагу. В ній є достатня кількість усіх необхідних елементів, в яких має потреба будь-який організм. І для того, щоб зробити прийом їжі ідеальним, необхідно лише доповнити його овочами, в яких великих кількостях знаходиться клітковина. У такому випадку, вам вдасться зробити дійсно неперевершену вечерю.

Інгредієнти

  • Куряча грудка – 2 шт.,
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Помідори – 4-5 шт.,
  • Майонез
  • Спеції
  • Сіль

Як приготувати неймовірну грудку в духовці

Для початку необхідно грудку нарізати дуже тонкими слайсами. Цього ефекту досягти неймовірно просто: просто заморозьте м’ясо, а потім морожена поріжте тонким ножем.

Після цього необхідно натерти твердий сир. Бажано використовувати хороший продукт для цих цілей, адже він має розплавитися в духовці. Помийте помідори та наріжте тонкими кружальцями.

Проста гаряча страва з курячого філе
Проста гаряча страва з курячого філе

Для початку протвені необхідно підготувати. Змастіть його рослинною олією, після чого викладіть м’ясо.Курятину необхідно посолити, поперчити, а також змастити майонезом. Внесіть спеції за бажанням.

Також можна вичавити зверху пропущений через прес часник, або додати свіжої зелені.

Рецепт курячого філе в панірувальних сухарях з беконом та сиром
Рецепт курячого філе з сиром

На кожен шматочок м’ясо зверху викладаємо декілька помідорів, а також вносимо кільця цибулі. Не боїмося додавати дані інгредієнти. Зверху ще посипаємо тертим сиром, можна регулювати кількість самостійно. Форму ставимо у розігріту духовку.

Температура духовки має бути не менше 185. Запікайтемо нашу вечерю приблизно півгодини, але час також коригується через особливості вашої техніки. За цей час сир розплавиться, а помідори трохи припустяться, стануть м’яким і просочать м’ясо, зроблять його соковитим і ніжним.

Схожі статті

“На балькон!”: Ярославський поділився рецептом ідеального тіста на вареники — смачно, як у бабусі вдома

Відомий кулінар і суддя "МастерШеф" Володимир Ярославський чудово розуміється на високій кухні. Але також він пам'ятає про власне дитинство і смачні домашні рецепти, якими ділиться з шанувальниками.