Рубрики: Новини
17.10.2024 11:00

Не дає забути: екс-дружина Пономарьова Олена Мозгова розповіла про почуття до нього

Колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова прокоментувала стосунки з ним та вразила зізнанням. Що на даний момент між екс-подружжям?
Поділитися

Навколо шлюбу Олени Мозгової та Олександра Пономарьова ходило багато чуток ще 20 років тому. Подейкували, що ці стосунки допомогли артисту стати відомим, адже він вирішив зв’язати своє життя з донькою відомого композитора.

Також говорили і про те, що в родині є проблеми з вірністю. Втім, співак став достойним вітчимом старшій дочці Олени Миколаївни, і пройшов вчора з непрості речі після того, як вона захотіла його покинути.

Олена Мозгова розповіла, що думає про Олександра Пономарьова

Олена Мозгова у своїх інтерв’ю зізнавалася, що вирішила розірвати шлюб через те, що закохалася в іншого чоловіка. Продюсерка заявляла, що фізичної зради не було, але через багато років Пономарьов вирішив зробити свій хід і в ексклюзивному інтерв’ю заявив, що все ж таки зірка нібито йому зрадила.

Через 20 років перемир’я між колишніми розгорівся серйозний конфлікт. Олена Миколаївна спочатку опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook звернення до свого колишнього, в якому попросила забути її.

А вже через декілька років знову згадала про нього і продемонструвала не бажання навіть зв’язувати себе з людьми з минулого, а також порпатися в ньому. І таким чином виразила усі свої почуття до колишнього чоловіка, який вирішив згадати минулі образи в інтерв’ю та зачепив Мозгову.

Нагадуємо, що нині Олена Миколаївна перебуває у шлюбі з виконавцем Девідом Аксельродом. Співачка не збиралася виходити за нього заміж і відкрито говорила про те, що не вірить в шлюб. Але коли дізналася про свою вагітність, то все ж таки розписалася. Незабаром у пари з’явилася дівчинка Соломія.

Тим часом Олександр Пономарьов не тільки ще раз одружився, але й встиг розлучитися та знайти щастя з іншою вже цивільною дружиною. Подейкують, що новою обраницею артиста стала його концертна директорка. Останнім часом серед українських виконавців це вельми популярний сюжет роману.