Рубрики: Новини
20.10.2024 10:01

Двоє в Лондоні, одна в Лос-Анджелесі: 42-річна Фреймут розповіла, чим займаються її діти зараз

Ольга Фреймут вже кілька років проживає у Лондоні і повертатись до України не планує - де зараз перебувають всі діти екс-телеведучої та чим займаються?
Поділитися

Ольга Фреймут відома своєю діяльністю в галузі медіа та етикету і виховує трьох дітей: старшу доньку Злату Мітчелл, сина Валерія та молодшу доньку Євдокію. Напередодні початку повномасштабного вторгнення в Україні вона вирішила виїхати за кордон разом із дітьми, щоб надати їм безпечне життя.

Ольга рідко ділиться деталями свого особистого життя, однак іноді все ж публікує фото дітей у своїх соціальних мережах. Це дає можливість шанувальникам дізнатися більше про те, як ростуть її діти. Незважаючи на те, що зірка медіа-світу прагне зберегти приватність, вона демонструє гордість за досягнення своїх дітей, зокрема Злати, яка, досягнувши повноліття, вже намагається знайти свій шлях у житті.

Ольга Фреймут розповіла, де зараз всі її діти

Серед дітей Ольги, Злата Мітчелл, що народилася у 2006 році, є старшою. Вона є дочкою британця Ніла Мітчелла, з яким телеведуча мала стосунки під час свого перебування в Лондоні. Злата отримала освіту в американській школі і нещодавно святкувала свій випускний. Наразі дівчина проживає в Лос-Анджелесі, де активно веде свій блог в Instagram.

Ольга Фреймут, перебуваючи у шлюбі з Володимиром Локотком, стала матір’ю двох дітей. Першим сином пари став Валерій, який з’явився на світ у 2016 році. Незважаючи на популярність Фреймут, вона дуже обережно підходила до питання публікації особистих моментів, тому знімки Валерія з’являються в її блозі лише зрідка.

Ольга Фреймут розповіла, де зараз всі її діти

Наступною дитиною в родині стала молодша донька Євдокія, що народилася у 2017 році. Як і її мати, дівчинка виявилася творчою особистістю і почала знімати відео, присвячені етикету. Цими відео мама з задоволенням ділиться в своєму блозі, демонструючи таланти доньки.

Ольга Фреймут розповіла, де зараз всі її діти. Фото з Instagram @freimutolia

Нагадаємо, що лише кілька років тому Фреймут вирішила поділитися частиною свого особистого життя з фанами, поступово відкриваючи завісу і дозволяючи шанувальникам ближче ознайомитися з її сімейними цінностями. Зараз Ольга Фреймут разом з Валерієм та Євдокією проживає в Лондоні.