“Нащо мені мужчинчик, заляпаний чужими руками”: Ольга Фреймут заявила про зради з боку чоловіка

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут вразила мережу раптовим зізнанням про зміст своїх розмов з подругою. Що саме обговорювали жінки?

Інколи розмови з подругою можуть стати найкращою терапією. До подруг ми звертаємося у найкращі і в найгірші часи нашого життя. І звичайно можемо поділитися особистими проблемами. 

Ольга Фреймут заявила про зради з боку чоловіка

Ольга Фреймут заявила про зради з боку чоловіка

Ольга Фреймут – не виключення. Нещодавно зірка розповіла на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм, як свого часу не тільки обговорювала невірність чоловіка подруги, але й сміливо давала їй поради на цей рахунок, попри те, що це далеко не етична поведінка.

Зараз Фреймут активно навчає свою публіку як правильно поводитися та реагувати в будь-яких життєвих ситуаціях. Зірка навіть розповіла про правила поведінки під час військових дій.

Навівши особистий приклад, Ольга намагалася пояснити, що поради давати взагалі недоречно, якщо тебе про них не просили. А отже, якщо кортить поділитися своєю думкою, то спочатку варто спитати, чи цікава вона співрозмовнику, навіть якщо він – близький друг чи товариш.

Ольга Фреймут заявила про зради з боку чоловіка. Скріншот особистої сторінки зірки

“Ці зради…Я б не прощала. Бо навіщо мені мужчинчик, заляпаний чужими руками, як залежаний товар з розпродажів? Це я таке подрузі радила, хоча перш, ніж порадити, за етикетом, треба спитати”

Але що примітно, так це особисте ставлення зірки до подружніх зрад. Раніше Ольга Фреймут не піднімала даного питання та публічно не обговорювала його в своєму блозі.

Але причина зрозуміла, адже подібні гостросоціальні проблеми як правило привертають увагу публіки, а також провокують її на активне обговорення її в коментарях. Ті користувачі, які зацікавлені у думці експерта, також обовʼязково датують про це знати та ставитимуть додаткові питання. Така активність зазвичай дуже добре відображається на статистиці.

Нагадуємо, раніше Ольга Фреймут говорила про те, що не має наміру повертатися на телебачення, а також зізнавалася, що власний блог в мережі приносить їй набагато вищі доходи, ніж ТБ.

Схожі статті

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.

Коли королева вже не ти: Каменських, Таюне, Мейхер – зірки, які назавжди втратили колишню популярність

Ще два роки тому вони були на піку популярності та користувалися безмежним коханням багатомільйонної аудиторії шанувальників, які не пропускали жодного концерту..

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.