Рубрики: Новини
22.10.2024 15:30

55-річна Надія Матвєєва вразила зовнішнім виглядом поряд із ефектним чоловіком

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва, яка приховує свого молодого коханого, оприлюднила фотографію, де позувала поряд з імпозантним чоловіком.
Поділитися

Вже понад три роки популярна ведуча Надія Матвєєва у стосунках із чоловіком, який на 20 років її молодший. Про свій новий роман знаменитість уперше розповіла в інтерв’ю колезі Григорію Решетнику. Тоді Матвєєва зізналася, що познайомилася із чоловіком на вечірці у друзів. Він не знав, що вона публічна особистість і відома ведуча. Про це йому вже потім  розповіли знайомі. Також Матвєєва зазначила, що її коханий працює у сфері медицини, далекий від соціальних мереж та дуже береже свій особистий простір, тому не хоче світитися на публіці.

Надія Матвєєва на інтерв’ю з Григорієм Решетником

З неприємних фактів – рідні Надії – мама та дорослий син сприйняли її коханого з побоюванням. Мовляв, він може скористатися її популярністю. Проте час довів зворотний. За понад три роки молодий бойфренд Матвєєвій так і не засвітився. У Мережі можна знайти лише єдине їхнє спільне фото, на якому зовсім не видно його обличчя.

Надія Матвєєва пояснила, чому обрала молодшого чоловіка

Зате регулярно з’являються знімки Матвєєвої з іншими “кавалерами”. Так, напередодні у мікроблозі зірки СТБ з’явилася фотографія, на якій 55-річна Надія позувала зі своїм колегою Григорієм Решетником. У кадрі Матвєєва з’явилася у трендових широких джинсах та сорочці молочного кольору. Доповнили образ туфлі на шпильці, красиве укладання з ідеальними кучерями і бездоганний макіяж. Григорій постав у елегантних чорних штанах, модному картатому жакеті та лоферах.

Надія Матвєєва засвітилася з ефектним красенем разом

Зауважимо, що публікація з’явилася не просто так, а була присвячена Дню народження колеги. Надія привітала 41-річного Решетника зі святом та побажала йому та його родині “доброї долі”.